Câştigă cu un zâmbet

Dragi zâmbăreţi, site-ul www.traiestezambind.ro vă invită să participaţi la 2 concursuri  care vor avea loc atât pe profilul nostru de Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001258663372 , cât şi pe site.

Ce trebuie să faceţi pentru concursul de pe Facebook?

Tot ce trebuie să faceţi este să postaţi pe Wall-ul (‘’peretele”) vostru o poză sugestivă cu un zâmbet, având ca titlu site-ul nostru www.traiestezambind .ro şi să puneţi un tag cu TraiesteZambind pentru a putea vedea şi noi poza care aţi înscris-o la concurs. (Atenţie! Dacă omiteţi una din condiţiile de mai sus nu vom putea vizualiza poza dumneavoastră şi în consecinţa aceasta nu va fi înscrisă în concurs.)

Apoi urmează să vă convingeţi prietenii să va dea like. Vom lua în considere atât originalitatea pozei, cât şi numărul de likeuri primite (numărul de like-uri nu va fi neaparat decisiv în alegerea pozei câştigătoare).

Premiul la acest concurs constă într-o carte scrisă de Paul McKenna – “O viaţă nouă în 7 zile”. Câştigatorul va fi anunţat duminică, 30 octombrie, la ora 21:00.

 

 

Ce trebuie să faceţi pentru concursul de pe site ?

Pe pagina de pe site destinat concursului, v-am adresat o întrebare, iar cel mai inedit răspuns din partea voastră va fi premiat tot duminică, 30 octombrie, la ora 21:00 cu aceeaşi carte a lui Paul McKenna care merită să fie citită şi să o aveţi în biblioteca proprie.

 

 

 

Vă dorim mult succes!

 

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste mai multe:
Cafeaua cu sare

O poveste frumoasa de dragoste care incepe asa:A fost odata ca niciodata un baiat … A intalnit-o la o petrecere.Era

Close