Cum sa fim fericiti…

Este important sa ii facem pe cei din jurul nostru fericiti, dar pentru a realiza acest lucru trebuie sa facem primul pas, sa fim noi insine fericiti. Fericirea nu suporta amanare, ea trebuie traita la momentul prezent !

Incepand de astazi …

Apreciază ceea ce ai si cauta fericirea.

Dacă am număra binecuvântările noastre în loc de banii noștri, ne-am da seama cât de bogați suntem de fapt. Mulți nu realizează cât de fericiți și norocosi sunt, decât atunci când se întâmplă o nenorocire care să le deschidă ochii.

Fericirea este acolo unde vrei tu să fie. Trebuie doar să vezi frumusețea ascunsă cu delicatețe între secundele din viața ta. Dacă nu te oprești pentru un minut să o vezi, s-ar putea să treci zi de zi pe lângă ea.

 Orientează-ti atenția spre lucrurile care contează cu adevărat.

 Simplul fapt că esti chiar aici, în viață, pe această planetă este un miracol divin și nu ar trebui să îți petreci timpul timpul oferit pentru a fi nefericit. Fiecare moment care pe care îl trăiești este un cadou, așa că nu te concentra pe lucruri care nu îți aduc fericirea, ci orientează-ți atenția spre momentele și lucrurile care contează cu adevărat și spre spre persoanele care au un loc aparte în inima ta.

Defineste-ți sensul în viață, și urmăreste să îți atingi idealurile.

– Care este sensul vieții tale ? Definește-ti obiectivele și nu iti fie frică de eșec. Vor exista atât de mulți oameni care îți vor spune că nu poți, dar ceea ce trebuie să faci este să te întorci și sa le spui: “Uita-te la mine!”

Acceptă provocările

Unele persoane consideră provocările ca pe un ocol în viață, ca o pierdere de timp și energie, dar de fapt un asemenea ocol reprezintă o ocazie de a învăța mai multe despre cine ești tu de fapt și unde te îndrepți în viața ta. Parcurgând o cale deja bătătorită îți pierzi din spiritul creativ și pierzi ocazia de a descoperi noi modalități de a construi din tine o persoană puternică . Acceptă provocarile și situațiile dificile din viața ta! Rezistă ! Astfel vei deveni mai puternic și mai înțelept.

Descoperă cine ești cu adevărat. 

 “A te lupta cu tine însuţi e lupta cea mai grea; a te învinge pe tine însuţi este biruinţa cea mai frumoasă.”

 Petrece timpul cu persoanele care te fac să te simți fericit.

Nu poți face alegeri pozitive pentru tot restul vieții dacă nu trăiesti înconjurat de persoane care te ajută să iei decizi înțelepte, te sprijină și creează o atmosferă plăcută. Păstrează lângă tine persoanele care te fac să te simți bine și petrece cat mai mult timp cu acestea.

Tratează-i pe ceilalți asa cum vrei să fii tu tratat.

 Fii conștient de atitudinea ta și acțiunile tale. Este posibil să ai toate instrumentele la dispoziția ta pentru a face și spune ce vrei, dar ține minte, viața esteun cerc – ceea ce oferi celor din jur, se va întoarce în cele din urmă la tine.

Acceptă-ți trecutul și asumă-ți greselile !

Acceptă că ai greșit ca să poți învăța din greșeli, acceptă provocarile ca să devii mai puternic, acceptă lacrimile semenilor, că să înveți să le stergi, acceptă rautatea oamenilor, ca să înveți să fii mai bun.

Fericiți sunt cei care își acceptă trecutul, se bucură de prezent și nu se tem de viitor.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

One thought on “Cum sa fim fericiti…

  • at
    Permalink

    Multa int
    elepciune in tot ceea ce am citit aici,acum; si prefer sa nu spun nimic decat sa ma exprim fara forta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Mintea este servitorul tău şi tu eşti stăpânul !

Iti amintesti de acele zile in care ti-ai fi dorit sa ai o dispozitie mai buna? Poate ai incercat sa-ti

Close