Cuvinte cu ecou

De ce este aşa de greu să te descoperi, şi în acelasi timp, să te laşi descoperit, cu toate cele bune şi rele ale tale ? În viaţă cauţi mereu răspunsuri, unele le afli dar altele nu. Răspunsul la aceste două întrebări îl găseşti în sufletul tău. Da, acolo!  Este locul unde cuvintele, gândurile şi sentimentele prind culoare.

Tind să cred că oamenii se joacă de-a viaţa. Dacă ar încerca să se descopere cât mai mult, să vadă cât de mult valorează şi cât de multe pot face , ar avea o perspectivă mult mai optimistă asupra evenimentelor ce se succed în existenţa lor. Iar dacă ar permite să fie descoperiţi aşa cum sunt ei, cu bune şi rele, ar reuşi să fie înteleşi mult mai clar.

Dacă s-ar întâmpla aceste două  lucruri, cuvinte precum “te iubesc” , “îmi pare rău “,”mulţumesc”,”la revedere” ar avea un ecou mult mai profund asupra personalităţii lor şi asupra a tot ceea ce îi înconjoară. Este, până la urmă, o chestiune de voinţă. Cu cât îţi doreşti mai mult ceva cu atât mai mult se va îndeplini acel ceva.

Mă întreb, acum, de ce oamenii au uitat acest lucru ?

Articol scris de Sorina Chirila.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

One thought on “Cuvinte cu ecou

  • at
    Permalink

    Prea multa febrilitate,agitatie pentru lucrurile efemere asta ii retine peoameni sa se mai uite unii la altii in ochi atunci cand se saluta,sa se imbratiseze strans,sa-si zambeasca si multe se mai pt adauga . le-am amintit doar pe cele care nu costa si produc adevarate miracole atunci cand se produc.Lipsa de principii,convingerea ca “lasa ca merge si asa “, chiar daca pana la urma nu merge,si tot nu se invata minte ;in loc sa mearga pe calea batatorita ei gasesc o scurtatura . Asta nu vrea sa insemne ca eu nu sunt deschisa spre nou. Nu ,eu vreau doar sa spun ca omul trebuie sa aibe o gandire sanatoasa,neviciata..M-am intins putin dar aceasta tema este atat de vasta ca ai putea sa vorbesti,sa vorbesti ,sa vorbesti ; macar de-ar fi cu folos cuiva !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Cum sa fim fericiti…

Este important sa ii facem pe cei din jurul nostru fericiti, dar pentru a realiza acest lucru trebuie sa facem

Close