Elibereaza-ti sufletul

Există întotdeauna o întamplare în viaţa noastră care este responsabilă de faptul că am încetat să progresăm. O traumă, o înfrângere, certuri nesfârşite, o deziluzie în dragoste sau multe alte tristeţi care ne fac să devenim laşi, să ne pierdem credinţa în tot ce ne înconjoară. Rezultatul nu este unul îmbucurător, ajungând să trăim o viaţă lipsită de strălucirea care să o lumineze.

Renunţă la tot răul şi toată mânia din suflet. Eşti o persoană unică pe acest pământ, nimeni nu mai este ca tine. Eşti tu. Trăieşte cu bucurie, priveşte cu dragoste, roagă-te pentru pace în suflet.

Chiar dacă lucrurile negative te lovesc, nu permite să ajungă în interiorul tău curat şi pur. Ai grijă de sufletul tău, de tine, fiindcă nu eşti un corp care are un suflet, ci eşti un suflet care are un corp.

Ai o viaţă de trăit, locuri de văzut, lucruri de invăţat, de experimentat. E aventura ta, aruncă rucsacul cu amintiri şi trăiri supărătoare, nu-l căra în spate fiindcă îţî va încetini călătoria sau poate chiar te va ţine pe loc.

De tine depinde să-ţi construieşti viaţa la care visezi şi speri zi după zi. Tu eşti responsabil de fericirea ta. Porneşte la drum cu zâmbetul înainte!

Articol scris de Roxana Şorega.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Scrisoare catre tineri

Începeţi viaţa în vremuri grele. Se urcă uneori în istorie valuri care poartă spre izbândă până şi pe cei mai

Close