Este de ajuns

Un om bolnav, care a apelat la medicul său şi era pe cale să părăsească cabinetul medicului, a întrebat: „Doctore, mi-e frică să mor. Spuneţi-mi ce se află dincolo?”

Foarte liniştit, doctorul a spus: „Nu ştiu.”

„Nu ştiţi? Dvs., un creştin nu ştiţi ce se află dincolo?”

Doctorul ţinea în mână mânerul uşii, iar de pe cealaltă parte a uşii se auzea un scârţâit şi o smiorchăială. În momentul în care a deschis uşa, un câine a sărit în cameră, dând din coadă şi exprimânu-şi nerăbdător bucuria.

Întorcându-se către pacient, doctorul a spus: „L-aţi observat pe câinele meu? Nu a mai fost niciodată în această cameră. Nu ştia ce este aici…Nu ştia nimic altceva decât că stăpânul lui este aici, iar în momentul în care uşa s-a deschis, a sărit fără frică. Ştiu foarte puţin de ce se află dincolo de moarte, însă ştiu un lucru. Ştiu că stăpânul meu este acolo, iar acest lucru este de ajuns.”

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

One thought on “Este de ajuns

  • at
    Permalink

    Foarte emotionant.NOTA 10!Deci jur ca aproape am plans,si nu am plans niciodata la ceva scis pe internet.Nu am cuvinte.Si eu am un caine,si cred ca de aceea gasesc asta emotionant.Bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Secretul fericirii

Au fost odată doi învăţăcei care, fiind intens preocupaţi de o importantă problemă existenţială, au îndrăznit să apeleze la maestrul

Close