Este de ajuns

Un om bolnav, care a apelat la medicul său şi era pe cale să părăsească cabinetul medicului, a întrebat: „Doctore, mi-e frică să mor. Spuneţi-mi ce se află dincolo?”

Foarte liniştit, doctorul a spus: „Nu ştiu.”

„Nu ştiţi? Dvs., un creştin nu ştiţi ce se află dincolo?”

Doctorul ţinea în mână mânerul uşii, iar de pe cealaltă parte a uşii se auzea un scârţâit şi o smiorchăială. În momentul în care a deschis uşa, un câine a sărit în cameră, dând din coadă şi exprimânu-şi nerăbdător bucuria.

Întorcându-se către pacient, doctorul a spus: „L-aţi observat pe câinele meu? Nu a mai fost niciodată în această cameră. Nu ştia ce este aici…Nu ştia nimic altceva decât că stăpânul lui este aici, iar în momentul în care uşa s-a deschis, a sărit fără frică. Ştiu foarte puţin de ce se află dincolo de moarte, însă ştiu un lucru. Ştiu că stăpânul meu este acolo, iar acest lucru este de ajuns.”

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on Tumblr

Un comentariu la „Este de ajuns

  • 15 februarie 2012 la 7:12 pm
    Permalink

    Foarte emotionant.NOTA 10!Deci jur ca aproape am plans,si nu am plans niciodata la ceva scis pe internet.Nu am cuvinte.Si eu am un caine,si cred ca de aceea gasesc asta emotionant.Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste mai multe:
Secretul fericirii

Au fost odată doi învăţăcei care, fiind intens preocupaţi de o importantă problemă existenţială, au îndrăznit să apeleze la maestrul

Închide