... ... Experimenteaza FERICIREA! | Zambetul tau zilnic - traiestezambind.ro

Experimenteaza FERICIREA!

In iunie are loc prima editie a proiectului Experimenteaza FERICIREA!, eveniment dedicat descoperirii si aducerii constiente a sentimentului de fericire in viata oamenilor.

Experimenteaza FERICIREA! isi propune sa ajute participantii sa intelega ce este fericirea, sa descopere cum arata fericirea lor, sa-si creeze un plan personal de actiune pentru aducerea fericirii in viata lor, dar mai ales, insusirea acestui sentiment intr-o stare naturala de entuziasm, pasiune, energie si truimf.

Experimenteaza FERICIREA! este un program care ofera instrumente prin care participantii isi descopera propria natura, isi identifica dorintele si-si contureaza obiective concrete personale pentru armonizarea cu propriile pasiuni.

1 zi si 5 sesiuni

Experimenteaza FERICIREA! se desfasoara pe 16 iunie la Orange concept store. Evenimentul este structurat in 5 sesiuni:  1 pannel in cadrul caruia se vor expune povesti inspirationale despre fericire, despre schimbari personale, despre momente marcante care duc catre directii si perspective noi, despre trairea costienta sau bucuria si emotia fiecarei zile; 1 atelier creativ in care visele vor prinde contur prin imagini, culori sau cuvinte sub forma unor Vision Bord-uri (Panouri ale Viselor); 1 funshop in care muzica, dansul si jocul vor crea conexiuni si vor da forma sentimenului de fericire,  1 workshop care aduce in prim-plan pasiuni si dorinte din trecut si vine cu provocarea de a descoperi fericirea in 21 de zile si 1 documentar de lung metraj (HAPPY Movie ) care prezinta o calatorie pe 5 continente in cautarea secretului fericirii.

70 de participanti si 7 invitati

Experimenteaza FERICIREA! asteapta la aceasta prima editie peste 70 de participanti si aduce in fata acestora 7 invitati: Andrei Rosu care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind primul om care a alergat in mai putin de 2 ani la 7 maratoane, 7 ultramaratoane pe 7 continente, Gigi Ghinea, psiholog si autoarea a 2 carti „Cum m-am vindecat de nefericire”, „Iubirea care vindeca”, Liviu Plesoianu, autor al serii de programe „3×7:EXCELEAZA in 21 de zile!”, Andreea VoroneanuArtist al vietii si Antrenor pentru minte si suflet“, autor al serii de programe „Viata ca un dans” alaturi de Irina Negrila si Cristina Lilienfeld, coregraf de dans contemporan.

www.excelez.ro  – pentru mai multe informatii despre eveniment si participare.

Parteneri eveniment: Orange concept store si Experimentalbar

Parteneri media: 9am, BestJobs, MindBodySpirit, TraiesteZambind.ro, EvenimenteStudentesti.ro, LSRS, ASER, VIP, AIESEC, EESTEC.

 

Oana Badea

Fondator

Oana.badea@excelez.ro

0740 219 023

 

TraiesteZambind.ro sustine proiectul Experimenteaza FERICIREA !


Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on Tumblr

One thought on “Experimenteaza FERICIREA!

  • 6 June 2012 at 1:50 pm
    Permalink

    / sunt fericita:in ficaree dimineata, cand vad smileul de pe tavan ce-mi spune: neata, apoi citesc peretele din stanga pe care scrie: dimineata incepe cu un ranjet si ma amuza faptu ca am putut sa scriu asa ceva pe el, ajung la baie, ma analizez, incerc sa-mi vad doar partile bune, sa fiu sigura ca-s nici frumoasa nici urata,nici inculta nici sa dau pe afara (Ca nu-i timpu pierdut) apoi imi fac cafeaua, ii las si mamei cu un bilet: sa ai o zi minunata “P.S. n-are zahar, nu-ti fac toata treaba! apoi linistita, imi planific ziua, ascult vivaldi-spring, simultan si ma binedispune, si nu mi s-a luat in ficaree dimineata sa fac aceleasi lucruri, mereu mi se pare ca parca s-a mai schimbat ceva. si zambesc. si merg pe strada zambind. si ma simt analizata, dar nu ma afecteaza. singura cu castile n urechi, la 7 dimineata, ranjind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *