Pescarusul Jonathan Livingstone

“Pescarusul Jonathan Livingstone” de Richard Bach este o carte pentru cei care mai cred in povesti, in vise si in realizarea acestora. Cartea prezinta povestea frumoasa a unui pescarus care isi doreste necontenit sa isi depaseasca propria conditie si sa se ridice deasupra semenilor sai prin zbor. “Pescarusul Jonathan Livingstone” este una dintre cele mai citite parobole moderne fiind asemanata cu capodopera lui Antoine de Saint-Exupery, “Micul print”.
Citatul “Cu cât zbori mai sus, cu atât vezi mai departe” se potriveste perfect acestei carti, care are menirea sa ne ajute sa privim cu alti ochi tot ceea ce ne inconjoara, sa ne dea incredere ca ne putem depasi limitele, ca putem schimba ceea ce ne dorim doar daca credem cu adevarat, asemenea “pescarusului Jonathan Livingstone care traieste in noi toti “.

Pentru a va putea face o parere despre aceasta carte puteti citi primele 16 pagini, ca mai apoi cu siguranta sa luati drumul librariilor sau bibliotecilor pentru a continua povestea micului pescarus.

Pescarusul Jonathan Livingstone de Richard Bach

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Am zarit lumina

Am zarit lumina - Marin Sorescu Am zarit lumina pe pamant, Si m-am nascut si eu Sa vad ce mai

Close