Sa ploua!

În sfârşit plouă! Plouă cu zâmbete, cu amintiri, cu suferinţe, cu emoţii, uneori cu lacrimi, cu frunze de toamnă, doar plouă! Îmi era dor de o ploaie de toamnă, îmi era dor de mirosul de pământ ud, de mirosul de răcoare, de norii de toamnă, dar mai ales de picăturile de ploaie de pe geam. Sunt unele zile când ador ploaia, ştiu că tot atât de bine şi de repede o să vină zile când o să vreau înapoi soarele, vremea caldă, însă cred că avem nevoie de toamnă, de ploaie, de ceva rece care să ne trezească la realitate! Încă mai cred că noi, oamenii suntem anotimpuri. Ne simţim bine, zâmbim la fiecare secundă, avem soare în ochi, în păr şi în zâmbete- suntem veri. Avem fluturaşi în stomac, viaţa ne miroase a flori de liliac şi a zambile, norii par nişte perne imense pufoase- e primăvară. Eh, când ne simţim copii, când viaţa ne este ninsă, când viaţa ne miroase a brad şi a sărbători- suntem ierni. Atunci când picăturile de ploaie ni se aşează pe păr, pe obraji înlocuind parcă lacrimile din suflet, când viaţa ne miroase a ploaie, a frunze uscate şi a ceai de lămâie, atunci sigur suntem toamne!

Concluzia…iubiţi fiecare anotimp în parte. Orice anotimp aduce alte emoţii, alţi oameni, alte senzaţii, alte gânduri, alte experienţe, alte zâmbete, alte lacrimi, în acelaşi anotimp mare, mare numit VIAŢĂ!

Azi am nevoie de toamnă, azi vreau să plouă!

 

Articol preluat de pe http://missysparrow.wordpress.com/2011/10/09/sa-ploua/

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
O viata noua

Succesul si fericirea nu sunt accidente care li se intampla doar anumitor oameni. Aceasta se obtin prin modalitati specifice de

Close