Câştigă cu un zâmbet

Raspunde la intrebarea „Ce reprezinta pentru tine www.traiestezambind.ro ?”, iar cel mai creativ raspuns va castiga cartea „O viata noua in 7 zile” scrisa de Paul McKenna. Raspunsul trebuie trimis ca si comentariu la acest articol. Castigatorul va fi anuntat duminica la ora 21:00 si contactat ulterior.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on Tumblr

9 comentarii la „Câştigă cu un zâmbet

 • 28 octombrie 2011 la 12:22 am
  Permalink

  http://www.traiestezambind.ro egal doza zilnica recomandata de buna dispozitie si liniste sufleteasca. Excesul de accesari nu dauneaza sanatatii!

 • 28 octombrie 2011 la 11:30 am
  Permalink

  Zambetele trimise de voi imi lumineaza viata!!!!!!!!!I Imi transmit o doza de optimism.Multumesc ca existati!!!!!

 • 28 octombrie 2011 la 5:28 pm
  Permalink

  http://www.traiestezambind.ro reprezinta pentru mine momentrul acela dintr-o zi in care poti spune”Da,viata nu e chiar asa imposibila,pot trece peste toate greutatile atata timp cat zambesc!”

 • 28 octombrie 2011 la 10:31 pm
  Permalink

  este.. zambetuk unui cer albastru, o alergare prin ploaie, o imbratisare a cuiva drag. …o zi cu soare !..o bucurie ce-ti umple sufletul !

 • 29 octombrie 2011 la 11:09 am
  Permalink

  voi aduceti un zambet pe fatza care a fost udata cu lacrimi.
  „Zambetul este prietenos cu mediul. Lumineaza ziua oricui si nu presupune multa energie.”

 • 29 octombrie 2011 la 2:34 pm
  Permalink

  http://www.traiestezambind.ro imi largeste si intareste zambetul meu, imi consolideaza ideea ca a trai frumos inseamna a strai zambind, primind si daruind zambete in schimb.

 • 30 octombrie 2011 la 7:06 pm
  Permalink

  V-am descoperit recent. Voi sunteti cei care imi completati doza de optimism si de zambete din viata, de zi cu zi. Avem nevoie de alternative la ”problemele” cu care ne confruntam, la agitatia din jur, avem nevoie de optimism ”pe paine”, avem nevoie de zambete, de oameni zambaciosi pentru a simti ca traim cu adevarat! Voi sunteti, puteti fi cei care salvati ziua cuiva, printr-un cuvant, printr-o poza, printr-un citat, voi sunteti cei care promoveaza zambetele… tot asta sustin si eu. Sa zambim si sa multumim!
  Multumesc! 🙂

 • 30 octombrie 2011 la 10:11 pm
  Permalink

  Dragi zambilici, va anuntam ca in aceasta seara concusul a luat sfarsit, iar castigatoare este Stefania Barbu. Va multumim ca ati participat si va asteptam si la viitoarele concursuri de pe site si pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste mai multe:
Câştigă cu un zâmbet

Dragi zâmbăreţi, site-ul www.traiestezambind.ro vă invită să participaţi la 2 concursuri  care vor avea loc atât pe profilul nostru de

Închide