10 obiecte utile de care nu te poti lipsi intr-o casa

Recent s-a finalizat o etapa temporara din viata mea. Am locuit intr-un oras pe o perioada de trei ani de zile, perioada studiilor, si am fost nevoita sa ma gandesc singura la tot ce am nevoie pentru o sedere confortabila. Lucrurile pe care ti le aduci de acasa, legate strict de necesarul personal nu sunt suficiente pentru a te gospodari. Exista o sumedenie de alte obiecte utile, cum ar fi o surubelnita sau o banda dublu adeziva de care ai mare nevoie intr-un moment dat. S-a intamplat sa nu pot realiza o anumita actiune fara acel obiect si a fost nevoie sa gasesc un magazin in apropiere pentru a-l cumpara. Lista urmatoare se bazeaza strict pe experienta personala si cuprinde obiectele utile pe care eu le consider de nelipsit intr-o casa. Prin urmare, iata 10 obiecte utile de care nu te poti lipsi intr-o casa:

1.     Banda dublu adeziva este mai mult decat o banda. Te poate ajuta chiar si la lipirea unei tevi si te poate scapa de o gramada de situatii neplacute.

2.     Ac si ata. Intotdeauna se va intampla ca un material textil sa se rupa. Fie ca e  vorba de o bluza, de un pantalon sau chiar de alte obiecte decorative de prin casa.

3.     Becuri. Sunt indispensabile si se ard la un interval de timp. Practic, lumina este una dintre nevoile fundamentale intr-o casa, asa ca de becuri vei avea nevoie in permanenta.

4.     Foarfeca. Uneori se intampla ca un cutit sa nu te ajute prea mult in ceea ce ai de facut. De folos iti este o foarfeca pentru anumite activitati.

5.     Oglinda. Asa cum cioburile aduc noroc, la fel aduce si o oglinda. Intr-o locuinta pare imposibil de convietuit fara o oglinda sau o suprafata in care sa te oglindesti. Cu totii aruncam o privire inainte de a iesi din casa.

6.     Ciocan. Atunci cand vine vorba de lucruri mai serioase si nu ai un ciocan la indemana iti va fi destul de greu sa intreprinzi anumite activitati. Nu sunt exagerat de scumpe si le gasesti rapid. Ia unul pentru casa ta.

7.     Surubelnita. La fel se intampla si cu surubelnita. E absolut necesara in foarte multe situatii.

8.     Cuiele se pot folosi si de catre cei mai putin priceputi. Nici nu stii cand se iveste o situatie cand un cui iti poate salva un obiect valoros din casa.

9.     Tirbusonului ii vei simti cu adevarat lipsa atunci cand vei avea pofta de un pahar de vin si va lipsi exact atunci cand ai nevoie de el.

10.  Rola de scame. Da, cu ajutorul simple role de scame eviti aspectul neplacut al hainelor de culoare inchisa si iti ia doar cateva secunde sa rezolvi problema.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Top 5 cele mai inspirate obiecte personalizate pentru compania ta

Trebuie sa recunoastem ca mediul digital nu va putea acoperi niciodata ceea ce ofera un obiect fizic, un obiect personalizat

Close