3 factori la care sa te uiti cand vrei sa cumperi canapele

[blocktext align=”right”]canapea[/blocktext]Canapelele sunt obiecte comune in fiecare casa, in fiecare sufragerie, insa confortul pe care acestea il ofera era considerat nu foarte de mult timp un lux. Astazi insa ar fi greu sa ne inchipuim un living fara o canapea, este un obiect de mobila nu doar util dar si stilat. O gama larga de canapele gasesti la Tamos, de diferite tipuri, in nuante variate.

Insa, o canapea nu este un obiect consumabil, il cumperi pe un timp mai indelungat, insa ca sa fi sigur ca va si tine mai mult, trebuie sa fii atent la cateva lucruri inainte de a face o achizitie.

  • Analizeaza cadrul – un cadru robus inseamna o canapea rezistenta. Lemnul mai moale, precum pinul, este mai ieftin, insa dupa cativa ani canapeaua poate sa inceapa sa se clatine. Lemnul mai tare, precum stejarul este mai scump, dar mai rezistent. Evita cadrele realizate din plastic sau carton. Pentru a testa cadrul ridica un picior al canapelei din fata cam 10-15 centimetri, daca pana in acest punct, celalalt picior al canapelei nu s-a ridicat de asemenea, cadrul este mult prea slab. Asta daca nu ai specificatiile complete, asa cum sunt prezentate in magazinele online.
  • Intreaba despre elementele de tamplarie folosite, o canapea contine mai multe elemente de legatura, asigura-te ca acestea sunt rezistente si de calitate. Nu cumpara o canapea care e tinuta impreuna de lipici, cuie si capse. In aceste sens poti intreba vanzatorul de un act al producatorului cu astfel de detalii. De asemenea, in magazinele online se gasesc in descriere.
  • Verifica arcurile – multe canapele au arcuri sub forma de serpentine, asamblate dinainte. Ofera suport, dar daca metalul din care sunt facute nu este destul de greu pot in timp sa apese pe cadru sau sa se lase. Incearca arcurile cu mana prin tapiterie, ar trebui sa fie ferme si apropiate. Pentru a le verifica poti sa stai jos pe un colt sau pe o margine a canapelei, daca incepe sa scartaie arcurile nu sunt plasate corect.

Acestea sunt elementele de rezistenta ale canapelelor, insa trebuie sa fii atent si la tapiterie si aspect.

Tamos
Mobila, canapele si saltele de vanzare
Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO
Telefon: 021 255 6677

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Intrebari si raspunsuri legate de sistemele de alarma pentru casa

[blocktext align="right"][/blocktext] Exista o serie de nedumeriri pe care proprietarii le au, inainte de a instala un asemenea sistem de

Close