5 motive sa alegi un kit de farduri pentru poseta

[blocktext align=”right”]beauty-book-pentru-ochi-e-l-f-essential[/blocktext]Ca sa fie clar pentru toata lumea, atunci cand spunem “kit de farduri” ne referim la o trusa in care sunt mai multe farduri si produse cosmetice de care o femeie are nevoie pentru un machiaj complet. In niciun caz la o paleta foarte mare de farduri. Kit-urile pot contine o multime de elemente, in functie de tipul de machiaj pe care fiecare persoana si-l face sau de retusurile pe care le are de facut de obicei, daca este vorba de un kit pentru poseta.

Este si mai usor acum sa cumparati un kit de farduri pentru poseta, pentru ca la e.l.f. sunt deja predefinite cateva, astfel incat sa aveti tot ce este nevoie doar adaugand in cos un singur element. Mai sus aveti o imagine cu un astfel de kit. Este compact, complet si foarte folositor in orice situatie.

Motive sa alegi un kit de farduri pentru poseta:

  • Ai nevoie de el oricand trebuie sa iti retusezi machiajul
  • Atunci cand te surprinde ploaia pe drum spre munca, sau in timpul jobului, nu ai cum sa iti refaci machiajul
  • Este compact si nu ocupa mult spatiu
  • Ai o paleta generoasa de culori care se pot asorta oricarei tinute
  • Poti profita de oferta de reducere.

Am spus oferta de reducere? Adevarul este ca daca va grabiti puteti sa profitati de o reducere de 30% la toata gama Essential din magazinul de reprezentanta a brand-ului e.l.f. Avantajul vostru este ca aceste kituri fac parte din gama Essential intr-o proportie foarte mare. Asa ca este foarte probabil ca cel care vi se potriveste sa fie in promotie. Grabiti-va!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Cum sa mobilezi o bucatarie mica

[blocktext align="right"][/blocktext]Majoritatea dintre noi locuim in apartamente cu camere destul de micute si desigur o bucataria mica. De regula bucatariile

Close