Ai bonuri de vacanta? Organizeaza-ti sejurul!

[blocktext align=”right”]wallpaper-romania-1920x1200_fara[/blocktext]Pentru norocosii angajati care beneficiaza de bonuri de vacanta Cheque Vacances, compania le-a pus la dispozitie un portal online unde pot sa isi puna la cale intregul sejur, de la locatie, pana la cazare.

Dupa cum stiti, bonurile de vacanta sunt solutii de motivare pentru angajatii merituosi, tichete pe care angajatorii le ofera drept cadou sau premiu. Oferindu-le, angajatorii sunt scutiti de catre taxele patronale pentru sumele respective, in limita a 6 salarii minime brute pe tara. Asadar, pe langa ca angajatii companiei vor fi motivati si mai implicati in munca lor, angajatorul si economiseste oferind aceste bonuri de vacanta. Mai multe despre beneficiile oferirii de bonuri de vacanta angajatilor, pe site-ul Cheque Dejeuner.

In randurile urmatoare vom vorbi despre portalul online unde angajatii care primesc bonuri de vacanta pot sa isi organizeze sejurul. Acesta se numeste VacanteRomanesti.ro si este foarte usor de folosit, chiar si pentru o persoana cu cunostinte minime de operare pe calculator.

Odata ce ajunge pe site, beneficiarul de bonuri de vacanta poate sa isi filtreze ofertele prin 2 modalitati:

  • Gaseste vacanta ideala este un filtru prin care o persoana isi va alege zona de relief unde vrea sa mearga (munte, mare, deal, campie, Delta), urmand sa selecteze activitatile pe care vrea sa le desfasoare in zona respectiva: cultura/cunoastere, agrement, sport, relaxare si sanatate, natura. Fiecare astfel de categorie, are propriile subcategorii din care oamenii se pot inspira. Dupa selectarea optiunilor, se apasa butonul de cautare iar in scurt timp mai multe variante vor sta la dispozitia lor.
  • Filtrul Radar de vacante este o varianta usoara de organizare a sejurului pentru cei care stiu deja locatia unde vor sa ajunga. Cu ajutorul filtrului, acestia vor gasi atractiile turistice din zona selectata.

Ce poate fi mai usor? Nu e nevoie sa contactati o agentie de turism pentru a va organiza sejurul (cu toate ca si acest serviciu va este pus la dispozitie de catre Cheque Dejeuner). Cu doar cateva click-uri vacanta voastra este pusa la cale!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Examenele Cambridge si tot ce implica acestea

[blocktext align="right"][/blocktext]Examenele Cambridge reprezinta certificate recunoscute la nivel international ce demonstreaza nivelul de limba engleza pe care il are detinatorul,

Close