Alege performanta si confortul in inot – echipamentele si castile TYR

[blocktext align=”right”]header[/blocktext]Fondata în California de Sud, în 1985, compania TYR ™ si-a dezvoltat o reputatie aparte pentru produse si echipamente de înalta calitate. Costumele de inot si triatlon au fost o forta dominanta în industriile respective. Compania este, de asemenea, cunoscuta pentru ochelarii sai de inot, pentru casti, îmbracaminte, si o mare varietate de echipamente de înot.

TYR a fost prima companie care a introdus o pereche de ochelari speciali conceputi pentru a se potrivi fatei unei femei (TYR T-72). TYR a fost, de asemenea, responsabil pentru faimoasele costume de baie rosii prezentate in serialul de televiziune de succes “Baywatch”. TYR se consulta cu sportivi si fosti atleti in procesul de dezvoltare a produselor sale. Inotatorii stiu ca TYR este un lider în costume de baie, de incalzire si in echipament de antrenament. TYR Tracer Seria este una dintre cele mai avansate linii de costume tehnice, de pe piata.

Numele “Tyr” deriva de la zeul nordic al razboiului, cel despre care se spune ca e incununat pentru totdeauna cu victorie si glorie. Acelasi lucru se poate spune si despre sportivii care au fondat TYR. Vice presidentele, Steve Furniss, a fost un atlet care a concurat în 1972 si 1976 in Jocurile olimpice de vara si a fost capitanul echipei olimpice de inot a SUA in 1976.

In magazinul de articole sportive Hypersport.ro, gasiti o gama variata de astfel de articole pentru inot, marca TYR:

  • casti de inot
  • slipi, costume si sorturi inot
  • slapi de piscina si plaja
  • ochelari de inot
  • diverse accesorii

Una dintre cele mai bogate categorii de asemenea articole sportive, marca TYR, este cea de casti pentru inot. Aici sunt incluse variate modele pentru copii, adulti, cu diverse design-uri si forme. Folosirea siliconului in fabricarea acestor casti de inot a rezultat in obtinerea unor casti de inot comode, moi, ce isi pastreaza culorile vii de la un an la altul. Ele sunt concepute pentru a se potrivi perfect pe cap, pentru a rezista la rupere si proteja parul impotriva clorului daunator sau a mizeriei din apa.

Descopera intreaga oferta de casti inot TYR in magazinul Hypersport – alege echipamentele de calitate pentru practicarea acestui sport !

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Siguranta si certitudine inainte de actiune – microfoane spion

[blocktext align="right"][/blocktext]Intimitatea noastra este un subiect important, un drept crucial al fiecaruia dintre noi, iar stirile despre modul in care

Close