Alergatul cu Asics

[blocktext align=”right”]Training-&-Race-Advice-1000x500_large[/blocktext]Alergarea este una din cele mai bune si mai simple metode de a te mentine in forma, de a arde calorii, de a tonifia musculatura si de a face efort fizic. Poti alerga in aer liber, in parcuri, pe strazi, la o sala, sau acasa daca ai o banda de alergat. E cel mai simplu sport posibil, ai nevoie doar de doua lucruri.

In primul rand trebuie sa ai vointa, si placere pentru ceea ce faci; daca alergatul ca si efort fizic iti displace, inseamna ca nu este pentru tine, si trebuie sa alegi altceva. Dar vointa nu tine de placere, daca vrei sa faci sport, trebuie sa ai vointa sa alergi chiar daca e mai frig afara sau daca esti obosit dupa o zi la birou. In al doilea rand ai nevoie de echipament potrivit, adica incaltaminte Asics de pilda – sunt mai multe modele de incaltaminte Asics pentru alergat din care poti alege.

Multi poate ca spun, “Chiar ai nevoie de incaltaminte speciala ca sa alergi?, E doar alergat pana la urma”. E doar alergat, si e simplu, dar asta nu inseamna ca nu e un lucru solicitant pentru incheieturi, ca nu poti face bataturi, sau ca gambele tale nu o sa sufere din cauza presiunii aplicate. Sunt multe perechi de incaltaminte care te ajuta la alergat, care lasa piciorul sa respire, au talpa un pic mai groasa, dar incaltamintea Asics este creata special pentru alergat. Asta inseamna ca de cand s-a facut prima schita a perechii tale de incaltaminte Asics, pana cand aceasta a iesit din fabrica, scopul a fost doar unul, confort, practicalitate si eficienta la alergat.

Daca mergi si alergi cateva zile la rand, o saptamana, doua, trei, si observi ca faci bataturi si ca incep sa te doara gleznele, vei fi “motivat” sa renunti la alergat sau sa iti reduci sesiunile. Si in cativa pasi, lasi alergatul pe data viitoare, pe saptamana viitoare, pe cand o sa fie mai cald si tot asa. Cu o pereche de incaltaminte Asics nu o sa mai ai probleme sau scuze ca sa renunti. Vointa sa mai fie, si totul va alerga pe roate.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Carti despre religie vs carti de religie

[blocktext align="right"][/blocktext]Religia se bazeaza foarte mult pe ideea de a crede, de a crede in ceva, in cineva, iar sustinerea

Close