Amuletele cu dragoni sunt o bijuterie unica

Atunci cand alegem o bijuterie pentru tinuta noastra unul din motivele care ne determina sa o purtam sunt simbolurile si semnifcatiile pe care aceasta le are asupra noastra. Unele bijuterii le purtam pentru ca le-am primit de la o persoana speciala din viata noastra. Altele le alegem pentru ca sunt incarcate de simboluri si semnificatii care promit sa ne aduca noroc, prosperitate sau ne feresc de energiile negative. De aceea, alegem sa purtam amulete de argint care sa aiba un impact pozitiv asupra noastra.

Atunci cand alegi un talisman sau o amuleta, faci asta pentru ca iti plac, pentru ca stii ce semnifica si consideri ca iti vor aduce noroc.

In cautarea de bijuterii unicat, am dat peste un model de amuleta sub forma de dragon. Detaliile si faptul ca era o bijuterie unicat m-au facut sa o studiez putin mai mult. Nu stiam exact care este semnificatia dragonilor in Orient, asa ca m-am documentat putin pe acesta tema.

Chiar daca in basmele noastre, dragonul este asociat cu elemente negative, fiind considerat malefic in cultura europeana, in cultura antica dragonul are o conotatie pozitiva, fiind asociat cu simbolul eternitatii si intelepciunii.

Spre deosebire de semnificatiile negative asociate cu acestia in cultura orientului, in Occident dragonii sunt venerati si iubiti, in special in China, avand o semnificatie puternica. Se pare ca dragonul a fost intodeauna un simbol al increderii in fortele tale si al curajului. Dragonul ajuta inima sa fie mai puternica, mentine aprins focul pasiunii si ne ajuta sa infruntam orice obstacol ce ne iese in drum. Dragonii sunt creaturi divine, pline de misticism, aduc abundenta, prosperitatea si norocul. Acestia mai simbolizeaza puterea, excelenta, eroismul, perseverenta, si divinitatea.

Avand atatea semnificatii si fiind atat de incarcat de simboluri, dragonul merita sa fie pus pe o bijuterie si purtat zi de zi. Creaturi marete si mandre, acestea vor face din orice bijuterie o piesa deosebita.

Pandantivele sau amuletele cu dragoni sunt potrivite pentru cei care s-au saturat de banalele bijuterii care nu aduc nimic special purtatorului si nu il invaluie intr-o aura plina de semnificatii. O bijuterie obisnuita iti va completa tinuta insa nu iti va oferi acel farmec aparte pe care bijuteriile unicat ti-l ofera.

Amuletele si talismanele de la Metaphorabijoux sunt perfecte pentru cei care iubesc simbolurile si gases in bijuterii un ajutor si sprijin pentru a alunga energiile negative si a se alia cu norocul si prosperitatea.

Nu sunt o persoana care sa creada in puterea amuletelor si talismanelor, insa pandantivele si amuletele de argint cu dragoni de la Metaphora sunt prea deosebite pentru a fi lasate la  o parte. Acum imi doresc si eu una.

 

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Avantajele achizitionarii unui apartament nou cu finisaje de calitate

Finisajele de calitate sunt de maxima importanta, desi de multe ori nu acordam foarte mare atentie acestui aspect atunci cand

Close