Apartament 3 camere, Bucuresti, direct in natura

[blocktext align=”right”]1440x960_cu-masini[/blocktext]“Bucuresti” si “direct in natura” sunt doua cuvinte care, la prima vedere, nu par a merge foarte bine impreuna. Dar trebuie sa stii ca acum poti locui in Bucuresti intr-o zona plina de vegetatie, aer curat si inconjurat de cantecul pasarilor. Si nu ma refer la a locui intr-o casa undeva la marginea capitalei ci la un apartament de 3 camere in Bucuresti chiar in inima naturii.

Locatia acestor apartamente din inima naturii este padurea Tunari. Aici se gaseste complexul rezidential Greenfield. Este un complex nou, impartit pe mai multe cartiere,  inconjurate de padure. Un apartament cu 3 camere in Bucuresti te trimite cu gandul la o imagine urbana, nicidecum la natura dar in complexul Greenfield poti locui intr-un astfel de apartament si cand iesi pe balcon sa te bucuri de o priveliste minunata.

Un apartament cu 3 camere din Bucuresti din complexul rezidential Greenfield nu iti va aduce doar o priveliste frumoasa, ci si sanatate. Nivelul de zgomot din acest ansamblu rezidential este chiar si cu 50% mai mic ca in inima Bucurestiului. De asemenea, nivelul de CO2 are o concentratie mult mai mica, iar temperatura este mai scazuta in zilele toride de vara.

In concluzie, merita sa investesti intr-un apartament cu 3 camere in Bucuresti daca alegi complexul rezidential Greenfield. Este un aspect nou si foarte placut al capitalei. Cu totii dorim sa traim vieti mai sanatoase dar in acelasi timp sa avem acces la stilul nostru de viata urban, sa putem ajunge in timp util la locul de munca dar si sa ne intoarcem acasa intr-un mediu relaxant. Nimic nu se compara cu un ceai cald seara pe balconul unui apartament cu 3 camere din Bucuresti si sa privesti soarele cum apune peste padure. Greenfield Residence iti poate oferi acum ocazia de a te bucura de toate aceste lucruri.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Cum mi-au schimbat viata niste activitati team building

[blocktext align="right"][/blocktext]Este foarte adevarat ce se spune despre iesirea din zona de confort: este o eliberare de trup si suflet.

Close