Autocolante, stickere si etichete

[blocktext align=”right”]lot-de-16-stickers-fun-magpul[/blocktext]Hartia autocolanta este acel tip de hartie care are o parte lipicioasa, care se poate lipi. Practic, trebuie doar sa dai jos partea din spate si poti lipi hartia autocolanta oriunde doresti tu. Cam acestea sunt autocolantele.

            Atunci ce sunt stickerele?

Am putea spune ca stickerele sunt autocolante, si am avea dreptate, dar in acelasi timp ne-am insela. Stickerele sunt autocolante, in ideea ca sunt impregnate cu o substanta speciala cu ajutorul caruia pot fi lipte pe mai multe tipuri de suprafete. Stickerele de regula sunt mai mici, de dimensiuni reduse, in forme tot mai diverse si mai complexe, imprimate cu logo-uri, mesaje si altele.

            Si etichetele de ce categorie apartin?

Fata de stickere, care au aplicatii educative, si legate mai mult de decor, exprimarea personalitatii si a lucrurilor care ne plac, etichetele sunt folosite in mare masura intr-un mod comercial. Regasim etichete autocolante pe produse de regula, clasice fiimd cele patrate sau dreptunghiulare, albe cu putin text, insa exista si etichete mai speciale, de diferite forme, ce po fi facute la comanda.

Desi autocolantele, stickerele si etichetele au un punct comun foarte mare, toate pot fi lipite pana la urma, sunt produse separate, diferentiate prin modul in care sunt folosite si prin modul in care sunt create. Autocolantele sunt si stickere si etichete, dar etichetele si stickerele nu sunt autocolante. Suna confuz asa-i? Avem 3 cuvinte pentru ele, deci sunt 3 produse, dar seamana foarte mult intre ele.

Sunt folosite din cauza punctului lor comun, acela ca pot fi lipte usor, fara lipici suplimentar, ci de la sine. Astfel cu ajutorul autocolantelor etichete sau autocolantelor etichete ne putem pune puncte de lucru la birou, ne putem marca borcanele, produsele, laptopul ca sa vada toata lumea ce muzica ascultam si multe altelele. Acum, ca vrei autocolante, stickere sau etichete, speciale, personalizate, de o anumita forma, de o anumita agrafa, cei de la Agrafa te pot ajuta.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Alergatul cu Asics

[blocktext align="right"][/blocktext]Alergarea este una din cele mai bune si mai simple metode de a te mentine in forma, de a

Close