Avantajele achizitionarii unui apartament nou cu finisaje de calitate

Finisajele de calitate sunt de maxima importanta, desi de multe ori nu acordam foarte mare atentie acestui aspect atunci cand decidem sa cumparam un apartament nou in Bucuresti. Suntem tentati sa fim superficiali atunci cand vine vorba de materialele folosite, de caracteristicile tehnice ale acestora, privim doar la suprafata, ceea ce doar ochiul ne arata.

De ce bloc nou? Tehnologiile moderne au patruns si in acest domeniu, normele de securitate sunt stricte, ceea ce asigura o rezistenta mai buna la seism, calitatea materialelor este net superioara iar designul mult mai modern.

Blocurile vechi inglobeaza tehnologii constructive invechite, materiale care au suferit deja o imbatranire fizica iar designul este unul imbatranit moral. Amprenta anilor poate fi multiplicata si de conditiile in care a fost exploatat imobilul, modul de intretinere si renovarile, imbunatatirile aduse acestuia de-a lungul timpului.

Apartamentele noi au nu doar finisaje de calitate, ci si instalatii noi si izolatie exterioara pentru un confort sporit. Gresia, faianta si parchetul sunt elemente de baza in finisarea oricarui apartament, pentru ca ele trebuie sa treaca testul timpului atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al pastrarii proprietatilor materialelor din care sunt facute. Materialele de calitate folosite in constructii si finisajele ofera un aspect estetic superior dar, in acelasi timp sunt si prietenoase cu mediul inconjurator.

Zonele in care au fost construite ansambluri rezidentiale noi au fost alese cu mult mai multa grija, iar dezvoltatorii incearca sa ofere facilitati pe care un bloc vechi nu le poate oferi, de la un confort mai mare pana la facilitati de petrecere a timpului liber.

Daca esti in cautarea unui apartament nou cu 3 camere, atunci Greenfield este alegerea potrivita, materialele si finisajele sunt de cea mai buna calitate, parametrii tehnici sunt urmariti riguros la fiecare etapa constructiva, iar zona a fost aleasa cu mare grija astfel incat sa ofere rezidentilor cele mai bune conditii de locuire, cel mai curat aer si cel mai scazut nivel de noxe din Bucuresti.

Este simplu, contacteaza un agent de vanzari Greenfield, planifica acum o vizionare si te vei bucura sa descoperi un ansamblu rezidential inconjurat de 900 ha de padure, in sectorul 1, in proximitatea Baneasa Shopping City.

Greenfield

StradaDrumulPadureaNeagra, nr 56, Bloc BL04, ParterBucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
A venit pirmavara, avem verde la salata

Acum ca a venit primavara, cu siguranta multi dintre noi se gandesc ca e nevoie de o cura de detoxifiere.

Close