Avantajele cumpararii unui spatiu comercial

[blocktext align=”right”]imagine[/blocktext]Sa gasesti un loc potrivit, un spatiu comercial potrivit pentru afacerea ta nu este un lucru usor, de locatia, de sediul unei afaceri depinde in mare masura si succesul acelei afaceri. Asta inseamana ca daca detii un spatiu comercial intr-o locatie buna poti avea venituri substantiale datorate acestui aspect. Cumpararea unui spatiu comercial prezinta numeroase avantaje din acest punct de vedere, mult mai multe decat cumpararea unui spatiu rezidential in acelasi scop. Spatii comerciale de vanzare in Ploiesti gasesti la agentia Royal Imobiliare, vezi oferta lor!

Daca vrei sa investesti in imobiliare este mult mai bine sa faci asta cumparand un spatiu comercial decat o locuinta sau un teren.

  • potential de venit mult mai mare – orice proprietate comerciala are un potential mult mai mare din punct de vedere comercial, fata de o proprietate imobiliara rezidentiala. Fie ca ai tu o afacere sau ca detii doar spatiul respectiv, castigurile tale pot fi mult mai mari in acest caz.
  • ca si comerciant detinator de spatiu poti sa dezvolti relatii profesionale cu clientii tai, ca si proprietare ai mai mult prestigiu in relatiile business to business precum si business to community.
  • perspectiva publica – spatiile comerciale vor fi mereu intretinute pentru modul in care sunt vazute de public. Astfel fie ca ai tu o afacere intr-un asemenea spatiu, fie ca esti doar un investitor, acest lucru este in avantajul tau, un spatiu intretinut este un spatiu a carui valore creste.
  • program – o afacere are un program zilnic de 8-9 ore, asta inseamna ca tu ca si investitor sau proprietar trebuie sa fii disponibil in cadrul programului respectiv, insa cand vine vorba de spatii rezidentiale, poti fi mereu chemat la “datorie”, chiriasul poate avea o problema cu vecinii, cu o teava care s-a spart etc.

Acestea sunt cateva din avantajele investirii intr-un spatiu comercial, este o sursa de venit sigura, mai ales intr-o locatie centrala. Vezi oferta de spatii comerciale de la Royal Imobiliare!

ROYAL IMOBILIARE
Agentie Imobiliara
str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO
Phone: 0371 330 301

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
7 lucruri despre vin spumant si sampanie

[blocktext align="right"][/blocktext]In primul rand nu sunt unul si acelasi lucru, ambele bauturi sunt carbogazoase, seamana putin la gust si arata

Close