Care este diferenta dintre un incalzitor de ceara si un decantor

Atunci cand vine vorba de epilarea cu ceara, toate femeile recunosc ca aceasta procedura de a scapa de parul nedorit isi merita toate sacrificiile, fie ele legate de durerea pe care o suporti, de disconfortul de a merge la salon, de lipsa de intimitate creata,  sau chiar si de costurile ceva mai ridicate pe care le presupune aceasta metoda in comparatie cu celelalte. Tot mai multe femei apeleaza la aceasta metoda, ceea ce inseamna ca se deschid tot mai multe saloane, fie in spatii speciale, fie acasa.

Deschiderea unui salon de epilare cu ceara presupune achizitionarea mai multor instrumente de lucru indispensabile in aceasta activitate. Vei avea nevoie de ceara pentru epilat, de decantor de ceara sau de incalzitor pentru ceara, manusi speciale, hartie pentru epilat si multe alte ustensile folositoare.

Asa cum am mentionat mai devreme, pentru incalzirea cerii ai doua variante in ceea ce priveste aparatele cu ajutorul carora poti face acest lucru – fie un decantor pentru ceara, fie un incalzitor de ceara. Aparatele par sa semene intre ele si sa foloseasca aceeasi modalitate de lucru, insa ele difera intre ele.

Un incalzitor de ceara este un aparat de capacitate si dimensiune redusa care permite mentinerea cerii la o temperatura constanta intr-un spatiu special. Investitia intr-un astfel de aparat nu este costisitoare, iar dimensiunile sale reduse permit asezarea si depozitoarea acestuia in orice fel de spatiu, chiar si acasa.

Un decantor pentru ceara este un aparat cu unul sau mai multe compartimente din inox in care se pune ceara. Compartimentele difera intre ele in functie de capacitate. Exista decantoare cu compartimente de 1 litru, 5, 7, 10 sau chiar mai multi litri, pentru saloanele profesionale. Decantorul de ceara are dimensiuni mai mari, iar ceea ce il diferentiaza semnificativ fata de incalzitor este functia de filtrare a cerii. Ceea ce face un decantor este sa curete ceara utilizata de firele de par ramase astfel incat aceasta sa poata fi reutilizata. Folosirea unui decantor contribuie la mentinerea igienei, presupune costuri mai mari, insa in cazul saloanelor profesionale acesta este mult mai folositor decat un incalzitor. Pentru rezultate de calitate, alege un decantor sau incalzitor de ceara de la Trendis!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Profita de reducerile Early Booking si viziteaza Grecia in 2018

Se apropie iarna, frigul si zapada, iar gandul iti zboara la zilele calde de vara care par atat de departe…

Close