Cele mai practice apartamente la 20 si ceva de ani – cele cu 2 camere

[blocktext align=”right”]imobiliare[/blocktext]In momentul in care cauti un apartament de inchiriat te uiti la multe lucruri, la pretul chiriei, la zona, la cat de departe este de munca, de facultate, de centru, te uiti cum este mobilat, la ce etaj este, cum e aranjat si desigur cate camere are. Cand esti tanar si stai in chirie cu un buget restrans, cauti ceva cat mai practic, la un pret bun. Un apartament cu 2 camere este solutia ideala – o garsoniera este mica si cam restransa, iar un apartament cu 3 camere sau mai multe costa prea mult si este si inutil – daca esti singur, nu ai nevoie de atatea camere.

La Royal Imobiliare gasesti o oferta bogata de apartamente cu 2 camere de inchiriat in Ploiesti – vezi aici detalii!

Garsonierele de regula sunt micute, sunt locuinte cu o singura camera, practic ai dormitorul si sufrageria in acelasi loc, lucru cam deranjant. Daca vrei sa iti chemi prietenii acasa, nu prea ai loc unde sa ii asezi, esti limitat in optiuni. Un apartament de 3 camere este la cealalta extrema; tanar si singur, fara familie si copii, ce sa faci cu atatea camere? O sa reusesti in cel mai bun caz sa devii o sursa buna de stat peste noapte pentru toti prietenii si cunostintele tale care trec prin oras, si platesti si mai mult la utilitati, ca sa nu mai vorbim de chirie.

La 20 si ceva de ani, cand inca nu ai radacinile prinse undeva, cand inca nu ai ajuns la acea etapa stabila din viata, dar ai trecut peste chinurile traiului in camin, un apartament cu 2 camere este optiunea perfecta pentru tine. Ai o camera numai a ta, pastrezi un anumit nivel de confort, dar in acelasi timp mai ai spatiu si pentru prieteni si distractie. Ai un raport foarte bun de pret – calitate, asadar, nu ezita sa vezi ofertele de apartamente de inchiriat cu 2 camere de pe Royal Imobiliare.

 

ROYAL IMOBILIARE
Agentie Imobiliara
str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO
Phone: 0371 330 301

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Iti ingrijesti corect corpul?

[blocktext align="right"][/blocktext] Stiai ca 60% din substantele pe care le aplici pe corp sunt absorbite de catre piele? Asta inseamna

Close