Cum mi-au schimbat viata niste activitati team building

[blocktext align=”right”]magic-happens[/blocktext]Este foarte adevarat ce se spune despre iesirea din zona de confort: este o eliberare de trup si suflet. Odata ce ai decis ca nu mai doresti sa te simti constrans de viata de zi cu zi, ca viata e mult mai mult decat rutina, vei ajunge sa traiesti cu adevarat. Si toate aceste realizari le-am avut in urma unei experiente cu niste activitati de team building.

Nu ma asteptam la asa ceva, dar odata ce am participat la aceste activitati de team building organizate de Vertical Adventure, am simtit ca m-am regasit. Tocmai ma angajasem la o firma si chiar nu stiam la ce sa ma astept. Stiam ca aceasta firma are o viziune moderna asupra lucrurilo,r dar nu ma asteptam sa ajung sa ma catar pe stanci verticale impreuna cu colegii de munca. In cele din urma am ajuns sa fim mai mult decat niste colegi, nu eram genul de oameni care doar se vad in timpul saptamanii si apoi in weekend nu se mai cunosc. Am ajuns sa fim ca o familie, o adevarata echipa.

Cu totii am avut de castigat de pe urma activitatilor de team building. Acestea nu au constat doar in activitati extreme (desi acelea au fost “atractia zilei”). Am avut si activitati in care fiecare membru al echipei avea task-ul sau iar daca acest task nu era dus la bun sfarsit, echipa nu functiona. Trebuie sa recunosc ca am avut mici retineri la inceput, dar dupa ce am vazut ca totul decurge exact cum ar trebui si ca ajutorul meu chiar are un impact, acest lucru m-a determinat sa incerc din ce in ce mai mult sa imi fac simtita prezenta in echipa.

Activitatile de team building prin care am trecut nu au fost doar foarte distractive si palpitante. Aceste activitati m-au facut sa imi dau seama ca, daca esti destul de determinat si daca ai oamenii potriviti in jur, poti face orice. Cu siguranta recomand oricui sa participe la orice fel de activitati de team building, daca nu cu echipa de la munca atunci macar cu grupul de prieteni. Vertical Adventure chiar au facut un efort in plus ca noi toti sa ne simtim cat mai confortabil unul cu altul in sesiunea de team building organizata.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Inchierieri apartamente – ghidul incepatorului in 6 pasi simpli

[blocktext align="right"][/blocktext]Daca esti in cautarea primei tale chirii atunci poti sa spui ca ai intrat cu adevarat in lumea adultilor.

Close