Cum sa executi lucrari de calitate

Tocmai ti-ai deschis o firma. Ai nevoie de toate utilajele necesare pentru a construi un loc care sa dureze – atat ca si afacere cat si ca incapere. Nu este nimic mai deranjant decat sa ai de schimbat tot o data la cateva luni o yala, o usa sau sa varuiesti din nou peretii. Finisajele incaperii trebuie avute mereu in vizor. Clientii vor observa toate detaliile si astfel isi vor face o parere despre tine ca om de afaceri si firma.

Stim si ca foarte multi muncitori pe care ii angajam sa faca treaba in locul nostru profita de lipsa de informare a angajatorului si fac lucrarile in graba, fara sa acorde atentie detaliilor sau nu cunosc materialele cu care lucreaza si le utilizeaza gresit. Pe langa asta, nu folosesc materiale de calitate. Balustrade, amortizoare, sau acele manere antipanica, toate trebuie sa fie procurate dintr-un loc sigur, care lucreaza doar cu parteneri cunoscuti. Totusi, indiferent care este motivul, o lucrare prost executata inseamna o durat scurta de viata si bineinteles cheltuieri mari, bani pierduti.

Trebuie sa stii ca inainte de a achizitiona materiale de constructii pentru finisaje, este nevoie sa citesti cu atentie instructiunile. Cu siguranta fiecare produs vine cu un manual propriu. De asemenea, citeste specificatiile pe internet dinainte de a le cumpara. Trebuie ca produsul pe cumparat sa fie compatibil cu restul materialelor de care dispune incaperea. Pentru a face alegerea corectă trebuie doar sa citesti acel manual, sau pe ambalaj, unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie. In cazul in care nu te descurci, exista mereu varianta consultatiei telefonice.

Un pont bun este acela de a folosi doar materiale care prezinta pe ambalaj certificare de calitate si destinatie de folosinta pe gama de produse. Dorma si Q-Railing sunt producatori de top din acest domeniu, mai ales daca ti-ai format o idee si vrei ca aspectul sa fie unul modern, de ultima ora.

Alege Glassmag pentru diversitatea si calitatea produselor de feronerie comercializate si pentru preocuparea pe care o au fata de client. Produsele de care ai nevoie pentru a-ti finisa locul de munca si nu numai le gasesti disponibile la Glassmag: manere antipanica, balamale si balustrade, amortizoare pardoseala, profile aluminiu si nu numai!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
În ce merită să investesti? Apartament sau casă? Apartament versus casa ca si investitie

Atunci când alegi să investesti într-o proprietare alegi să faci o investitie pentru viitor. Însă, există mai multe variante. Trebuie

Close