Cum sa iti mobilezi casa

[blocktext align=”right”]mobila[/blocktext]

Casa noastra, caminul ce ne apartine, locul care reprezinta spatiul nostru personal si intim este mai mult decat o duzina de pereti si un acoperis deasupra capului. Este un loc al nostru si il facem al nostru decorandu-l si mobilandu-l cum ne place, sa ne reprezinte. Culorile fiecarei camere, mobila si tipul acesteia trebuie sa creeze atmosfera potrivita pentru camera respectiva si pentru personalitatea noastra. In mobilarea casei sau apartamentului tau trebuie sa iei in considerare mai multi factori.

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este spatiul de care dispui. Mobilierul ales trebuie sa se potriveasca cu spatiul pe care il ai la dispozitie, daca ai o casa mare sau daca ai un apartament mic. Nimeni nu apreciaza spatiul inghesuit, poate ca iti place un anumit stil de mobila mai expansiv, insa daca ai camere mai mici o sa ajungi sa te strecori printre obiectele de mobila. Este bine sa iti alegi o tema anume pentru fiecare camera, aici iei in considerare spatiul camerei, culoarea peretilor, si activitatea pentru care e destinata camera. De exemplu, daca preferi ca living-ul tau sa fie o zona destina relaxarii, petrecerii timpului cu familia, sau poate locul unde sa te poti cuibarii cu o carte buna, alegi mobila pentru camera respectiva dupa aceste preferinte. Trebuie ca toate obiectele din camera sa fie in concordanta unele cu altele si impreuna, cu totul, sa creeze o atmosfera si sa iti dea o stare anume. In acelasi timp nu trebuie sa uitam ca mobila are si un rol anume, fie ca vorbim de dulapuri, noptiere sau comode, toate acestea sunt practic spatii de depozitare pentru diverse lucruri. Daca ai o garderoba ceva mai bogata trebuie sa iei si acest lucru in considerare cand iti achizitionezi mobila, un dulap in plus nu ar strica in acest caz. Pentru bucatarie din nou ne referim la spatiu, de regula majoritatea bucatariilor sunt mai micute, aici ai putea folosi electrocasnice incorporabile pentru a castiga cativa centimetri cruciali si in acelasi timp pentru a ascunde anumite aparate casnice. Exista foarte multe tipuri de mobilade bucatarie, poti sa alegi o mobila completa sau sa achizitionezi obiecte separate.

Indiferent de tipul casei tale, alege intotdeauna mobila care ti se potriveste. Fie ca vrei spatiu mai mult, lumina, un spatiu care sa te energizeze, ceva mai dinamic sau poate mai mult loc pentru hainele tale, cu siguranta o sa gasesti mobila pentru tine. La Tamos gasesti o gama larga de mobila la preturi accesibile, pentru living, dormitor, bucatarie, hol, orice ai vrea, orice idee ai avea, poti sa o indeplinesti chiar aici!

Tamos
Mobila, canapele si saltele de vanzare
Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO
Phone: 021 255 6677

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Citricele si mituri despre acestea

[blocktext align="right"][/blocktext] Citricele sunt cel mai mult asociate cu vremea rece. Exotismul lor vine in contrast cu vremea rece si

Close