Damini.ro, solutia pentru corturi industriale

[blocktext align=”right”]damini_cort_bistrita[/blocktext]Damini.ro iti ofera corturi industriale personalizate, la dimensiunile si standardele cerute. Indiferent de natura pentru care vor fi folosite corturile, pentru depozitare, prezentari, activitati economice sau industriale, Damini poate realiza la comanda cortul dupa specificatiile cerute. Corturile industriale sunt demontabile, deci prezinta un avantaj mare in privinta mobilitatii, mai ales daca acestea se folosesc pe post de prezentare. Au o structura metalica folosita ca si schelet si sunt acoperite cu prelata rezistenta. Pot fi de asemenea personalizate cu un logo sau cu diverse imagini promotionale. Un cort industrial de dimensiuni mari ofera un spatiu vast care poate fi folosit pentru marketing, iar daca cortul este folosit pentru targuri sau evenimente, grupuri mari de oameni vor fi expusi la mesajul oferit.

Impreuna cu echipa Damini se pot stabili detaliile pentru lungimea, latimea, inaltime cortului dorit, numarul si tipul de intrari precum si diverse elemente aditionale. Corturile industriale pot ajunge la dimensiuni foarte mari, insa acest lucru nu inseamna ca acel spatiu considerabil din interior nu poate fi segmentat. Se pot crea pereti despartitori chiar si ferestre transparente, pentru un mediu cat mai placut. Scopul corturilor industriale nu este doar unul singular, sunt spatii acoperite care pot fi folosite in diverse scopuri: pentru depozitarea de materiale sau marfuri, pentru activitati economice, ca si garaj auto/service, ca si spatiu de depozitare masini, hangar de avion, precum si pentru targuri, expozitii, prezentari, circuri, petreceri, si diverse elemente culturale si sociale.

Din punct de vedere tehnic corturile industriale realziate de Damini.ro au o structura metalica din OL, otel de uz general, rezistent, acoperit cu un tip de panza PVC. Aceasta solutie este atat practica cat si mult mai eficienta din punct de vedere a costurilor. Dimensiunile cortului depind de cerinte dupa cum am mentionat mai sus, in functie de acestea se realizeaza si profilele de OL si a elementelor componente confectionate.

Pentru o oferta de pret concreta pentru corturi industriale vizitati site-ul celor de la Damini.ro.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Cum trebuie sa fie un scaun de masa bun pentru bebelus

[blocktext align="right"][/blocktext]Scaunul de masa pentru bebe devine un articol cautat de catre toti parintii in perioada in care micutul lor

Close