De ce e mai bine sa cumperi cosmetice online

[blocktext align=”right”]for-blog[/blocktext]O sa va povestesc in randurile ce urmeaza de ce se merita mai bine sa cumparati produse cosmetice online decat sa le achizitionati din magazine fizice, sau din cataloage de la reprezentanti. De cand cumpar din online cheltui mai putini bani pe cosmetice si iau la fel de multe produse, sau poate chiar mai multe. Gasiti mai jos strategia mea!

Eu cumparam destul de des din cataloage, de la reprezentanti de business-uri in stilul MLM, pana am descoperit ca produsele pe care le foloseam nu erau de o calitate deosebita – sau cel putin eu am descoperit ca sunt game de produse mult mai ok, care ma pun mai bine in valoare. Am dat intamplator de cosmeticele online de la e.l.f, intr-o reclama pe facebook parca, unde anuntau ca au reduceri de pana la 80%. Bineinteles ca mi-a captat atentia si am decis sa le incerc – ulterior am aflat ca multe din prietenele mele foloseau deja si erau multumite de cosmeticele e.l.f.

De cand cumpar cosmetice online am observat urmatoarele beneficii la acest tip de tranzactii:

  • da, nu pot sa incerc produsele, dar deja cunosc nuantele care ma avantajeaza, iar testimonialele produselor imi spun tot ce am nevoie.
  • urmarind magazinele care ma intereseaza, vad la timp ofertele promotionale cele mai avantajoase.
  • produsele din online sunt mai ieftine decat oriunde. Cateodata trebuie sa platesti o taxa pentru livrare, dar deseori la o anumita suma nu mai trebuie sa iti faci griji pentru aceasta.
  • varietate mare de produse – intr-un magazin online produsele sunt mai usor de expus si astfel vei avea mereu multe variante si optiuni din care sa alegi.
  • intr-un magazin online totul este mult mai transparent – nu vine nicio vanzatoare sa te convinga sa cumperi un produs in care nu ai deplina incredere, ci ai timp berechet sa te interesezi daca acel produs este exact ceea ce ai tu nevoie.
  • produsele se livreaza repede, in vreo 2-3 zile ajungand acasa la tine.

Voi ce credeti? Cum preferati sa cumparati produsele cosmetice – online sau din magazine fizice?

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Trasaturile castilor de inot de astazi

[blocktext align="right"][/blocktext]Ca in orice sport si in inot se recomanda utilizarea unor piese de echipament corespunzatoare. Acestea au rolul de

Close