Despre alegerea unui videointerfon modern

[blocktext align=”right”]interfon[/blocktext]Simplu si sigur – in aceste cuvinte pot fi rezumate principalele nevoi ale proprietarilor de locuinte atunci cand pornesc in cautarea unui videointerfon rezidential. Dincolo de design-ul elegant, de performanta efectiva (exprimata prin calitatea transmisiei video/audio), aceste doua repere sunt esentiale. Oamenii au nevoie de astfel de dispozitive ce sa poata fi folosite in orice circumstante, ce sa fie fiabile, sa ofere siguranta excelenta famiilor si bunurilor detinute. Vezi aici un videointerfon adecvat si afla mai multe despre instalarea sa.

Ergonomie

Un asemenea dispozitiv, care securizeaza accesul intr-o anumita cladire, trebuie sa fie capabil de a initia si opera comenzi intuitive, din partea oricaror persoane. Un mic ecran, alaturi de niste butonase nu reprezinta solutia ideala. De aceea, producatorii de azi incearca crearea unor videointerfoane care sa incorporeze butoane mai mari (pentru degete normale), care sa spuna clar ce rol au, prin simbolurile folosite. Ele trebuie sa fie accesate chiar si atunci cand displayul nu e activ.

In egala masura, ecranul de tip touch poate sa ofere o multime de beneficii. Simboluri si texte clare ce permit operatiuni intuitive – cel mai important buton va fi si cel mai mare (de a accepta apeluri). De asemenea, pentru cel din interior, butonul de deschidere a usii are un rol aparte, fara de care nu s-ar putea. Dupa o durata de timp ajustabila, apelul este in mod automat incheiat pentru a preveni ca zgomotele din interior sa fie in mod neintentionat transmise in afara.

Functiile auxiliare

Fie ca e vorba de deschiderea portii auto sau a usii garajului, ori de aprinderea unui sistem de iluminat, aceste trasaturi suplimentare pot sa fie de un real folos.

Pentru mai multe informatii legate de oferta disponibila in Romania intra acum in categoria videointerfon rezidential, la Ordis.ro !

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Greseli de evitat la curatarea balustradelor de inox

[blocktext align="right"][/blocktext]Ai astfel de balustrade instalate in propriul camin sau in vreun alt spatiu detinut sau administrat? Asigura-te ca nu

Close