Etichetarea in bucatarie

Cand spui etichetare te gandesti la etichete pentru produse dintr-un magazin, etichete alimentare, etichete pe haine sau incaltaminte si asa mai departe. Dar, cum se impaca de exemplu procesul de etichetare cu bucataria ta? Foarte simplu, poti folosi etichete pentru a-ti organiza mai bine tot ce ai in bucatarie. Poti incepe cu sertarele pentru tacamuri, apoi continui cu recipientele pentru condimente si asa mai departe. Sa vedem cum sa faci asta.

Sertarele pentru tacamuri

Evident ca nu o sa etichetezi sertarele in exterior, ci compartimentele interioare ale acestora, pentru a delimita lingurile de furculite, lingurite, cutite si asa mai departe. Poti sa faci acest lucru chiar daca ai mai multe sertare in aceeasi piesa de mobilier de bucatarie si vrei sa le diferentiezi prin etichetare.

Recipiente cu condimente

Sare, piper, boia, rozmarin, busuioc si alte condimente pe care le tii in rafturile din mobila de bucatarie nu doar ca ar arata mai bine cu etichete pe care sa fie imprimata denumirea lor, dar te ajuta sa identifici rapid condimentele atunci cand ai mai multa nevoie de ele.

Platourile cu aperitive

Desi etichetarea platourilor cu aperitive pentru ocazii speciale nu tine de organizarea bucatariei ci este un aspect estetic, este util atat pentru tine cat si pentru oaspetii pe care ii servesti cu aperitive. Poti de exemplu sa servesti un platou cu cateva sortimente diferite de branzeturi, iar etichetele care contin denumirile lor sa le atasezi de scobitori.

Ordine in frigider

Cand ai in frigider sau in congelator caserole sau pungi cu tot felul de alimente puse la pastrare, la un moment dat nu o sa mai stii exact ce alimente ai pus, mai ales daca nu sunt transparente caserolele. Dar daca folosesti etichetarea pentru a-ti organiza lucrurile si in frigider, vei avea o imagine clara cu privire la continutul fiecarei caserole.

Dupa cum observi ai multe motive sa folosesti etichetarea in bucatarie. Sanco Grup iti ofera atat aparatele de etichetare potrivite pentru o astfel de activitate, cat si consumabilele pentru aparatul pe care il vei folosi, mai precis rolele de etichete necesare. Pentru inceput, un aparat Dymo Omega isi face treaba foarte bine pentru etichetarea in bucatarie.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Unde e recomandat sa folosim supravegherea video cu panouri fotovoltaice?

Datorita noilor inovatii in domeniul energiei solare, avem acum posibilitatea sa folosim panourile solare pentru sisteme de supraveghere, astfel incat

Close