Examenele Cambridge si tot ce implica acestea

[blocktext align=”right”]cambridge[/blocktext]Examenele Cambridge reprezinta certificate recunoscute la nivel international ce demonstreaza nivelul de limba engleza pe care il are detinatorul, atat oral cat si in scris. Examenele Cambridge sunt recunoscute de universitati nationale si internationale, de scoli precum si de angajatori din sectorul privat si public din tarile vorbitoare de limba engleza.

Un certificat Cambridge ofera un nivel de prestigiu, spune multe despre nivelul de calificare al individului, si ca atare nu se obtin foarte usor. Examenele Cambridge sunt examene complexe, organizate riguros si verificate la fel. Aceste examene se organizeaza in toata lumea, in Romania sunt peste 50 de orase care gazduiesc sustinerea de examene Cambridge. Fiind un certificat atat de important, sustinerea unui examen Cambrige necesita pregatire intensa. Pentru acest lucru exista mai multe manuale si carti create specific pentru diferitele tipuri de examene Cambridge, precum cele disponibile la PravaliaCuCarti.

Dupa cum spuneam, exista mai multe tipuri de examene Cambridge, fiecare in parte oferind un certificat de anumite aptitudini si competente. Exista examene de engleza generala, examene de engleza pentru copii numite si Youth Learners, examene de engleza pentru afaceri, tip BEC, examene de engleza juridica si financiara, de tip ILEC si ICFE si examene pentru profesori, cele numite Teaching Knowledge Test.

Pregatirea pentru sustinerea unui examen Cambridge este una temeinica, exista numeroase carti si culegeri ce pot fi folosite ca materiale adiacente. Exista, de asemenea, diverse cursuri de limba engleza ce pot fi urmate special pentru acest lucru. Indiferent de metoda de pregatire aleasa, modul cum abordezi acest examen, seriozitatea cu care te pregatesti, materialele pe care le folosesti si dedicatia pe care o arati pentru atingerea acestui obiectiv, pentru ca obtinerea unui certificat Cambridge este cu adevarat un obiectiv, toate acestea conteaza enorm in succesul sau esecul tau.

Rezultatele examenelor Cambridge sunt disponibile, de regula, la 4 saptamani dupa data probelor scrise, deci o sa ai destul de timp sa analizezi si sa reanalizezi ce ai facut bine si ce nu. Oricum ar fi, rezultatele sunt confidentiale, deci doar tu le vei stii.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Labradorul – cainele meu preferat!

[blocktext align="right"][/blocktext]Iubesc labradorii! Din punctul meu de vedere sunt cei mai frumosi caini. Bineinteles, sunt subiectiva aici pentru ca l-am

Close