Fight Life si energizantele

Fiecare zi e un sprint, fiecare zi e plina cu activitati la munca, acasa si nu numai. In fiecare zi avem nevoie de 150% din noi, de energie pentru a putea realiza tot ce ne-am propus sau tot ce avem de facut. Astfel multi oameni aleg sa foloseasca diferite tipuri de energizante pentru a ramane in forma si a avea destula energie nu doar pentru o zi ci pentru toata saptamana. Pe piata exista diverse tipuri de energizante, insa exista si varianta energizantelor facute acasa.

Fight Life este un tip de energizant nou folosit atat ca si supliment pentru sportivi, dar si ca si energizant pentru munca, sau chiar viata de zi cu zi. Un shot de Fight Life reprezinta un energizant mult mai eficient decat o cana de cafea sau o doza de Red Bull. Exista 4 tipuri de shoturi Fight Life, fiecare de 25 ml, un shot care se absoarbe usor in corp si are efecte imediate, fie ca ai nevoie de energie la alergat, la antrenament sau la munca.

Pe langa Fight Life sunt mai multe variante de energizante comerciale, de brand, mai cunoscute sau mai putin cunoscute. Unii oameni le consuma ca pe un suc, sau o bautura racoritoare, insa sunt efecte adverse pe timp indelungat. Contin foarte mult zahar care reprezinta atat calorii in plus cat si substante care pot afecta rinichii pe termen lung. De ce sa bei 500 de ml de energizant (ca sa iti ofere energie) care contine mai multe substante nocive, cand poti sa bei 25 de ml de energizant care contine doar ce ai nevoie.

Fight Life nu este doar un energizant ci si un supliment, astfel continutul sau si efectul pe care il are este diferit, contine L-carnitina si L-leucina care iti imbunatateste capacitatea de gandire chiar si cand esti obosit, precum si energie in miscare.

Alege un produs Fight Life si testeaza-l, acum poti sa comanzi o cutie gratuit, platesti doar transportul!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Cum te ocupi de persoana ta

In acest articol am sa iti vorbesc despre dezvoltarea personala. Cu siguranta ai auzit de acest termen dar nu stii

Close