Foloseste pudra pentru un machiajul perfect!

Expresia ”a-ti pudra nasul” sugereaza ca pudra este solutia pentru ajustarea sau finisarea machiajului. Asadar, pudra nu trebuie sa lipseasca din poseta unei femei!

Multe doamne sau domnisoare considera ca aplicarea fondului de ten este suficienta pentru a obtine un aspect placut al fetei si nici nu se mai gandesc sa foloseasca o pudra. Intr-adevar, sunt femei care fac exces in folosirea fardurilor si a pudrei, obtinand un machiaj prea incarcat, neplacut la vedere si care devine contraexemplu mai ales pentru tinerele femei care vor sa evite sa aiba prea mult machiaj pe fata.

Pudra potrivita pentru machiaj de zi

Daca aranjezi aspectul fetei cu anticearcan si fond de ten, fixeaza aceste produse cu putina pudra translucida, acest tip de pudra fiind potrivita oricarui tip de ten si nu incarca pielea. In machiajul de zi, chiar daca se foloseste fond de ten, o pudra minerala este necesara mai ales pentru pielea mixta sau grasa, pulberea dand un aspect mat fetei. Pentru tenurile uscate, pudra se aplica mai ales pe frunte, nas si barbie, iar cu un pamatuf se poate pune un strat fin de pudra si pe restul fetei. Nu aplica pudra in zone cu riduri profunde, deoarece vei risca sa le evidentiezi!

O pudra iluminatoare pentru un machiaj de seara perfect

Chiar daca este la moda machiajul in tonuri naturale si pentru evenimentele de seara, putem obtine un aspect stralucitor prin cateva trucuri de makeup. Aspectul natural, dar impecabil al fetei poate fi obtinut prin acoperirea pielii cu produsele potrivite, care sa ascunda imperfectiuni si sa evidentieze partile frumoase ale fetei. Peste un fond de ten potrivit, daca se aplica o pudra iluminatoare translucida, va rezulta un aspect natural, dar luminos si placut al fetei, iar culorile adaugate pe pleoape si pe buze vor completa un machiaj de seara potrivit. Alege o pudra iluminatoare perlata pentru a-ti evidentia anumite parti ale fetei – pometi, tample sau nas, in functie de machiajul ales.

Un truc de folos pentru aplicarea machiajului de seara poate fi sa pui un strat gros de pudra translucida pe pielea de sub ochi, cu care vei putea indeparta fardurile colorate aplicate pe pleoape care cad pe obraj in timp ce-ti machezi ochii.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Secretele insulei Thassos

Insula Thassos e secretul bine pastrat al grecilor, inconjurata de apele cristaline albastre ale Marii Egee, in apropierea coastei de

Close