Fotbal, sport si pasiune, inauntru si afara

[blocktext align=”right”]damini-cort-acoperire-teren-fotbal1[/blocktext]Unul din cele mai populare sporturi din Romania, si de fapt din lume, este fotbalul. Milioane de oameni stau in fata televizorului, merg pe stadioane, isi cumpara haine cu echipele favorite, isi asuma identitatea echipei favorite, idolatrizeaza un fotbalist sau altul. Iar discutiiile despre fotbal, sa nici nu mai vorbim, ajung sa fie un fel de amestec de filosofie microbista amestecata cu tactica militara. Insa fotbalul nu o sa te mentina sanatos si nici nu o sa sa te tina in forma, daca doar te uiti la el.

Fotbalul este un sport foarte complex, din punct de vedere fizic, cere multe de la corpul tau si lucreaza uniform musculatura corpului tau. Este un antrenament de cardio si daca iti place sa te uiti la fotbal, sa joci va fi ceva mai placut. Nu ducem lipsa de terenuri de fotbal, fiecare scoala care cate unul, iar vremea nu mai este o problema, deoarece exista in multe locuri cate un teren de fotbal acoperit. Am vazut o multime de astfel de terenuri, exista firme specializate care pot face un teren de fotbal acoperit la comanda. Amatorii de fotbal nu tin seama de sezon, iar intr-un teren de fotbal acoperit, vremea de afara nu conteaza.

Terenurile de fotbal acoperite sunt, practic, terenuri de fotbal intr-un cort, un cort foarte mare, care poate fi fix sau demontabil. Aceste corturi pentru acoperirea terenurilor sport au o structura metalica pe care este tensionata o panza rezistenta, impermeabila, pentru protejarea de intemperii. Avand in vedere ca doar cateva luni pe an sunt potrivite pentru fotbal in aer liber, aceasta solutie este perfecta pentru pasionatii sportului, adica pentru cei care nu doar vorbesc si se uita la fotbal, dar si joaca fotbal. Pasiunea puternica pe care multi o au pentru acest sport ramane de neinteles, pentru la fel de multi oameni, insa, ca si sport in sine, este un mijloc foarte bun de a ramane in forma, pe tot parcursul anului. Si fiindca este un sport de echipa este si un eveniment social, ceva de facut cu prietenii, pe un teren de fotbal in aer liber, sau pe un teren de fotbal acoperit, fie ca e iunie sau decembrie.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Am incercat sa scriu carti science fiction si nu mi-a iesit

[blocktext align="right"][/blocktext]Ca si mare amator de carti, ca si cititor avid, mereu am visat sa scriu si eu o carte,

Close