Garderoba tie-dye in 5 pasi simpli. Hint: ai nevoie de cartuse de imprimanta

[blocktext align=”right”]tie_dye_fabric_background_1800x1600[/blocktext]Si mai ai nevoie si de o iesire cu prietenii inainte de a incepe procesul de colorare a hainelor. In acest articol iti voi prezenta cei 5 pasi simpli (pasi pe care te sfatuiesc sa nu ii urmezi) prin care am reusit sa imi fac 4 tricouri, 2 perechi de boxeri, o pereche de pantaloni si 2 de sosete (ca sa nu mai pun la socoteala cele trei tricouri ale colegului de apartament) sa arate de parca le-am spalat cu LSD si nu cu detergent automat. Pentru materiale vei avea nevoie de bere, memorie scurta si cartuse pentru imprimanta. Cele din urma pot fi achizitionate de aici.

Pasul #1 – Trebuie sa fii in sesiune si sa doresti sa iti scoti la imprimanta niste cursuri la care ai examen in ziua care urmeaza. In acel moment trebuie sa realizezi ca nu mai ai destula cerneala rosie in cartusul imprimantei. Este imperativ sa iesi in oras sa cumperi un cartus nou in loc sa ceri cursurile unui coleg, sau sa le tragi la xerox ca tot studentu’.

Pasul #2 – Pentru acest pas trebuie sa fii afara din casa si in drum spre achizitionarea cartuselor mentionate anterior. Cumperi un cartus color (desi aveai unul negru aproape plin deja in imprimanta) si astepti sa te sune niste prieteni ca sa iesiti in oras.

Pasul #3 – Prietenii nu suna. In acel moment ii suni tu pe ei si le spui cum ai de invatat dar ca ai putea iesi la o bere scurta cu ei. Iesi la bere. Stai pana la 2 dimineata. Mergi acasa.

Pasul #4 – Acum a venit momentul in care iti pui hainele la spalat. Unul dintre amicii tai a varsat bere pe tine asa ca trebuie sa iti pui si pantalonii in masina de spalat rufe (impreuna cu hainele colegului care se aflau deja acolo).

Pasul #5 – Uiti ca in pantaloni aveai cartusele pentru imprimanta. Pornesti masina si te bagi la culcare. Modelele tie-dye vor fi gata pana dimineata.

Acestia sunt pasii prin care poti obtine o garderoba plina de haine colorate pe care le tot poti arunca la gunoi. Asta daca nu ti-ai cumparat un bilet la un festival de muzica hippie. In acel caz le poti purta o singura data. Partea buna e ca ai scuza sa nu mergi la examenul la care oricum nu ai invatat. Deci, daca doresti sa urmezi acesti pasi (nu ii urma!) poti sa iti cumperi toate cartusele de imprimanta de care ai nevoie de la Mival Group.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

One thought on “Garderoba tie-dye in 5 pasi simpli. Hint: ai nevoie de cartuse de imprimanta

  • at
    Permalink

    Viata la maxim !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Buzele conturate – se mai poarta?

[blocktext align="right"][/blocktext]Tineti minte cand se purta conturarea puternica a buzelor? Doamnele si domnisoarele isi colorau buzele cu o nuanta de

Close