Greseli de evitat la curatarea balustradelor de inox

[blocktext align=”right”]inox[/blocktext]Ai astfel de balustrade instalate in propriul camin sau in vreun alt spatiu detinut sau administrat? Asigura-te ca nu faci greselile de mai jos, pentru a pastra petele la distanta de respectivele balustrade. O gama variata de balustrade inox descoperi in Romania, aici.

  • Nu folosi substante de curatare abrazive – in functie de finisajul suprafetei de otel inoxidabil, aceste solutii abrazive ar putea duce la zgariere. Pe unele finisaje mai dure zgarieturile poate nu se vad asa de tare, precum pe cele de tip polish sau oglinda. Totusi, alege solutii de curatare mai putin riscante.
  • Nu uita sa clatesti suprafata spalata – prezenta apei murdare sau cu impuritati , ori chiar reziduurile de la solutiile de curatare pot pata exteriorul acestor balustrade de inox. Odata ce balustrada a fost curatata, este esential ca ea sa fie clatita (inainte de a fi lasata sa se usuce). In interior va trebuie sa umpleti o galeata cu apa rece si sa folositi o carpa moale; in exterior, e suficienta o limpezire cu ajutorul furtunului de apa din curte.
  • Nu presupune ca e vina solutiei de curatare – daca dupa curatarea balustradei (si urmarea tuturor instructiunilor) observi o anumita patare sau anumite urme, nu presupune in mod rapid ca aceste lucruri se datoreaza substantei de curatare folosita. Apa (in special apa dura) poate sa duca la astfel de pete pe suprafetele de inox, dupa uscare. Pentru inlaturarea acestei probleme, pe viitor, incearca uscarea balustadelor cu o carpa moale (cu un prosop). Lucrul acesta va aduce rezultatele dorite.
  • Nu folosi niciodata sarma de vase sau perii de sarma – aceste produse pot sa lase particule mici pe suprafata metalului, ce inevitabil vor incepe sa rugineasca. Astfel respectiva suprafata va fi patata – petele de coroziune sunt unele dintre cele mai dificil de indepartat si ar trebui evitate cu orice cost. Aceste tipuri de produse pot de asemenea sa zgarie excesiv suprafata balustradei, lucru ce va afecta aspectul si va duce la a face doar rau straturilor de protectie.

Pe viitor, evitati aceste greseli in curatarea balustradelor de inox – va veti asigura astfel ca balustrada preferata va ramanea la fel, pentru mult timp. Indiferent de utilizarea in exterior sau interior, aceste parti vor avea nevoie in mod periodic de ingrijire si mentenanta. Pentru un plus de informatii puteti contacta furnizorul respectivelor balustrade de inox – gaseste aici o serie de astfel de sisteme de calitatea germana, prin Railing Design.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Ingrijirea parului pe timp de iarna – sfaturi si idei

[blocktext align="right"][/blocktext]In anotimpul de iarna parul nostru este agresat de frig, vant si aer uscat si rece. In scurt timp

Close