În ce merită să investesti? Apartament sau casă? Apartament versus casa ca si investitie

Atunci când alegi să investesti într-o proprietare alegi să faci o investitie pentru viitor. Însă, există mai multe variante. Trebuie să alegi între a investi într-un apartament sau într-o casă. Atunci când vorbim despre investitia într-o casă, vorbim de foarte multi bani si o perioadă de amortizare pe măsură.

În schimb, avantajul apartamentelor noi de vânzare din Bucuresti îl reprezintă preturile avantajoase de achizitie, dar si o investitie mai bună pe viitor. Un apartament se poate închiria mai usor decât o casă întreagă.

Ce intrebari trebuie trebuie să îti pui atunci când iei decizia să investesti intr-un apartament în Bucuresti.

Cat de importante sunt locatia, facilitatile, calitatea constructiei si a finisajelor ?

Sunt cele mai importante. Primul impact vizual este dat de locatie, de imprejurimi, de zona de proximitatea fata de punctele de interes pentru potentialii tai chiriasi.

Facilitatile sunt cele care ii vor determina pe chiriasi sa faca alegerea corecta.

Calitatea constructiei si a finisajelor va genera cheltuieli de intretinere mai mici si va face din apartament o investitie profitabila.

Ca sa te convingi ca lucrurile stau asa, intra pe site-ul www.greenfieldresidence.ro si vei gasi informatii cu lux de amanunte. In plus, in sectiunea Chirie, iti vei putea putea publica propriul anunt de inchiriere pentru apartamentul actizitionat, apeland chiar la consultantul de vanzari care ti-a facilitat achizitia.

Cat de mult conteaza istoricul locuintei?

Ca sa scutesti o alergatura suplimentara, cel mai bine este sa achizitionezi un apartament nou. Asa vei avea siguranta ca esti primul proprietar si ca locuinta ta nu este grevata de datorii. In plus, un lucru nou este intotdeauna mai atractiv, o vei putea inchiria mai usor.

Cata responsabilitate vrei sa iti asumi?

Daca alegi sa investesti intr-un apartament nou, responsabilitatea o ai doar vis-a-vis de costul de achizitie, cheltuielile de intretinere fiind relativ mici si usor de suportat pentru potentialul chirias. Cu siguranta daca alegi ca varianta a investitiei casa, va fi mai greu, plecand de la valoarea investitiei initiale, vandablitatea si perioada de amortizare.

Odată întelese aceste informatii, este mai usor sa-ti dai seama că decizia corectă este achizitionarea unui apartament în Greenfield. Mută-te în Greenfield si investeste în viitorul tău!

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Cadouri de 8 martie

Ziua de 8 martie este ideala pentru a oferi cadouri femeilor, tocmai pentru ca este ziua lor. De 8 martie,

Close