Incarcator telefon wireless pentru orice situatie

Incarcarea wireless a telefoanelor este transferul de energie de la priza de alimentare la dispozitiv, fara a fi nevoie de un cablu de conectare. Aceasta se bazeaza pe incarcarea inductiva, prin care puterea este creata prin trecerea unui curent electric prin doua bobine pentru a crea un camp electromagnetic.

Un astfel de incarcator pentru telefon este util chiar in orice situatie. Acasa, la birou, sau in orice locatie, ai confortul de a plasa pur si simplu smartphone-ul pe acel charging pad iar acesta se va incarca la fel de rapid. Interesant, nu?

Incarcarea wireless este la indemana, iar daca ai avut pana acum probleme cu cablurile (s-au rupt, nu au fost suficient de lungi) vei aprecia longevitatea crescuta pe care o vei dobandi cu un astfel de incarcator, in loc sa uzezi cablurile si sa le tot conectezi la portul usb al telefonului.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi telefonul pe incarcatorul wireless, iar acesta se va incarca, fara a conecta alte fire la telefon. Orice telefon ce are incorporat standardul wireless QI este compatibil cu acest gen de incarcator wireless. De asemenea, pentru a asigura compatibilitatea telefonului cu acesta tehnologie este nevoie de un receptor care se plaseaza pe bateria sau carcasa telefonului. Fara acest receptor, unele modele de telefon nu se incarca.

La Magline ai o oferta vasta de astfel de incarcatoare wireless. Fie ca sunt incarcatoare de telefon wireless universale, adaptoare auto la bricheta, adaptoare priza, sau incarcatoare auto cu suport magnetic, acestea sunt foarte calitative si se gasesc pe site la preturi foarte bune.

Intr-o singura fraza, achizitionarea de incarcatoare telefon wireless merita. De asemenea acestea pot reprezenta un cadou ideal pentru o persoana pasionata de gadget-uri smart, de accesorii smart pentru casa sau pentru o persoana de care stii ca isi doreste de multa vreme un astfel de incarcator telefon. Comanda si tu un incarcator de telefon din magazinul online Magline si bucura-te de avantajele incarcarii wireless oriunde te-a afla: acasa, in masina, la serviciu.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Te gandesti sa iti cumperi un Suzuki Samurai?

Pentru multi pasionati de masini, Suzuki Samurai inseamna dragostea la prima vedere. Fiind masina compacta, fiabila si versatila nu e

Close