Inchierieri apartamente – ghidul incepatorului in 6 pasi simpli

[blocktext align=”right”]Keys-apartment-rental-scam-real-estate-agent[/blocktext]Daca esti in cautarea primei tale chirii atunci poti sa spui ca ai intrat cu adevarat in lumea adultilor. Este adevarat, procesul de gasire al unui apartament poate fi unul indimidant. Este vorba de un angajament pe termen lung dar acest lucru nu trebuie sa te sperie. Gasesti multe oferte de inchirieri apartamente chiar si pe internet.

Primul pas pe care trebuie sa il faci cand doresti sa iti inchiriezi un apartament e sa iti “consulti” bugetul. Vezi cat ai fi dispus sa dai pe luna pe un apartament si incepe de acolo cautarea.

Al doilea pas tine de gusturile personale. Legat de bugetul pe care esti dispus sa il aloci chiriei lunare, cauta un apartament care sa iti placa. Daca tot ajungi sa platesti pentru a locui in acesta, macar sa fie o locuinta care iti place si iti satisface dorintele.

Dupa ce ai trecut de acesti doi pasi, cauta apartamentele disponibile. Acest pas nu trebuie grabit. Daca aloci destul timp cautarii propriu-zise a apartamentului perfect pentru tine vei ajunge sa locuiesti in cele din urma in acesta.

Ia-ti o zi libera si viziteaza cateva dintre aceste apartamente dupa care mai ia-ti inca una si viziteaza-le si pe restul. Este foarte important sa vizitezi toate apartamentele pentru inchiriat pe care ai pus ochii.

Trebuie sa iti impui dorintele cand discuti cu proprietarul dar nu uita sa fii amabil. Aceasta este combinatia perfecta pentru ca proprietarul sa stie ca esti o persoana care stie ce vrea dar care stie, de asemenea, cum sa se prezinte. Practic, esti canditatul ideal daca mai sunt si alte persoane interesate de inchirierea aceluiasi apartament.

Dar este foarte important sa verifici personal apartamentul pentru probleme. Eventual poti chema si o persoana priceputa in gasirea acestora cu tine. Astfel ii poti cere proprietarului sa repare acele nereguli iar tu nu te vei trezi cu cheltuieli in plus odata ce te-ai mutat in apartament.

Acest scurt ghid despre inchirierea unui apartament te va ajuta sa te descurci in acel moment important din viata ta cand vei hotara sa te muti in chirie. Urmeaza acesti pasi si nu vei avea probleme. Sau poti contacta o agentie imobiliara sa te ajute cu aceste probleme.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Folii auto – cum iti poti ajuta acestea afacerea

[blocktext align="right"][/blocktext]In ziua de azi, o reclama buna e totul. Daca stii sa iti promovezi produsul sau serviciile atunci vei

Close