Intrebari si raspunsuri legate de sistemele de alarma pentru casa

[blocktext align=”right”]Burglary-crime-burglar-opening-a-door-183991278[/blocktext] Exista o serie de nedumeriri pe care proprietarii le au, inainte de a instala un asemenea sistem de alama, in locuinta lor. Cu siguranta, odata ce acestea sunt dezbatute, vom privi si noi lucrurile cu alti ochi. Majoritatea acestor intrebari se refera la principiile pe baza caruia functioneaza un asemenea dispozitiv; sunt variantele wireless sigure; ce modele se potrivesc unei locuinte standard; cum se pot evita alarmele false etc. Pentru o oferta avantajoasa la sisteme de alarma pentru casa, intra aici.

Sa incepem asadar:

  • Care sunt principiile de baza ale operarii unui sistem antiefractie?

In primul rand, se produce o spargere a locuintei, se isca un incendiu sau un alt eveniment are loc. Acestea sunt detectate de catre dispozitivele conectate, corespunzatoare (detectori, senzori etc). Aparatele acestea raporteaza evenimentul unitatii de control. Semnalul se transmite prin cablu sau unde radio – panoul de control evalueaza semnalul si se decide ce sa faca. In functie de modul in care e programat, aceasta unitate reactioneaza – se porneste sirena audio/cu semnale luminoase, luminile se aprind sau centrala firmei de paza, protectie si interventie e notificata.

  • Am deja cateva modalitati de a-mi proteja casa. Mai am nevoie si de un sistem de alarma?

Inchizatorile usii, lacatele, pot sa fie suplimentate, intr-un mod optim, de catre sistemele de alarma electronice. Acestea ii tin la distanta pe raufacatori si se asigura ca cei ce locuiesc in respectiva casa, vecinii sau angajatii firmei de paza si protectie contractate sunt anuntati la timp.

  • Sistemele de alarma de astazi sunt scumpe si complicate de instalat. Imi pot permite acum un astfel de sistem antiefractie pentru locuinta detinuta?

Exista pe piata, astazi, sisteme de alarma mult mai ieftine decat ne-am imaginat initial. In plus, sentimentul de siguranta obtinut este de nepretuit.

  • Pot sa ma misc liber in casa mea, odata ce instalez si activez un asemenea sistem de alarma?

Operarea usoara si libertatea de a realiza setari personalizate iti permite acest lucru, fara limitari, fie ca ai un apartament ori o vila. De fapt, sistemul de alarma este armat doar cand vrei tu sa fie armat. Si chiar si atunci, poti sa te misti fara nicio problema in incaperile neselectate (sau la un anumit nivel). In plus, exista detectori pentru spargerea sticlei, contacte pentru usi, detectori de vibrare – fiecare accesoriu are rolul sau, facand ca posibilitatea de a activa alarme false sa fie minima.

Pentru mai multe informatii referitoare la cele mai populare modele de sisteme de alarma pentru locuinte, vezi oferta Ordis. Alege acum sa investesti in siguranta si protectia caminului tau, a familiei si a bunurilor detinute!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Tipuri de activitati team building

[blocktext align="right"][/blocktext]Team building-ul este o forma de imbunatatire a relatiilor dintre angajati, de imbunatatire a nivelului de comunicare pe care

Close