Motive sa mergi in vacanta in Seychelles

Seychelles este un arhipelag cu peste o suta de insule din Oceanul Indian ce a devenit una dintre cele mai populare destinatii pentru turisti. Daca paradisul pe pamant pentru tine inseamna o plaja exotica, atunci acest arhipelag chiar este raiul pe pamant. Cel putin cu impresia asta au ramas multi dintre cei care au vizitat aceste locuri. Apele turcoaz, peisajele si fauna acestei locatii sunt impresionante. Ai o multime de motive sa pleci in vancanta in Seychelles, dupa cum vezi mai jos:

  • O minunatie specifica plajelor acestui arhipelag sunt stancile negre de granit, care dau peisajului format de apa albastru-verzuie, vegetatia de pe plaja si nisipul alb-auriu, un aer aparte. Atat aceste stanci, cat si pesterile, pot fi fotografiate.
  • Din punct de vedere culinar, in acest arhipelag intalnim o combinatie dintre bucataria africana, bucataria franceza si bucataria indiana. Sunt recomandate preparatele pe baza de fructe de mare si peste oceanic.
  • In Seychelles putem vizita una dintre cele mai mici capitale din lume, Victoria, care este capitala insulelor Seychelles.
  • Arhipelagul este in aceeasi stare de dinainte de a fi civilizat, cu flora si fauna spectaculoase. Exista extrem de multe pasari aici, multe dintre specii fiind unice, cum este Porumbelul Albastru. Ai permisiunea de a fotografia pasarile in toata splendoarea lor.
  • Aici ai un paradis exotic perfect pentru o luna de miere sau pur si simplu un sejur in doi. Insulele din acest loc au plaje argintii, golfuri, munti, vegetatie luxurianta si recifuri de corali. La unele insule se poate ajunge doar cu barca si iti dau impresia ca nu a mai calcat nimeni pe ele niciodata.
  • Toate hotelurile arata ca si cele de 4 sau 5 stele, caci la ei nu exista notiunea de stele pentru hoteluri. In Seychelles, toate hotelurile sunt de lux.
  • Climatul este tropical umed, deci este perfect pentru vacanta intre lunile mai si noiembrie.
  • Ai ocazia sa vizitezi aici cel mai mare atol de corali din lume, care este de fapt o insula in forma de inel.
  • Poti sa vizitezi plantatii exotice, cum sunt cele de cocotieri sau de vanilie.
  • Ai sansa sa faci plimbari cu barca sau cu iahtul si diverse sporturi acvatice.
Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Rechizite cu teme inedite pentru copii isteti

Intotdeauna cand incepe anul scolar parintii trebuie sa cumpere rechizite, dar parca si copiii de azi nu mai sunt ca

Close