Obiectul uitat in decorarea unui living – scaunul

[blocktext align=”right”]scaun[/blocktext]In momentul in care vrei sa iti decorezi living-ul te gandesti la foarte multe obiecte de mobilier, insa sunt destul de sigur ca la scaune nu te gandesti. Daca stam sa ne gandim la ce avem nevoie intr-un living, cream o lista destul de simpla. O canapea sau un coltar, o mobila pe un perete sau o comoda, adica un loc pentru televizor, un covor pufos, o masuta pentru cafea si cam atat. Insa un living decorat doar cu astfel de obiecte ar fi cam gol, nu doar ca spatiu, dar ca prezenta, ca energie, ca si stil, ca si impact.

Sufrageria este pana la urma locul unde primesti oaspeti, unde vin prietenii cand te viziteaza, este camera din casa care este vazuta cel mai des de cei dinafara familiei, astfel trebuie atat sa te reprezinte cat sa le si lase o impresie placuta. Daca e o camera simpla, fara nuante, fara accesorii, searbada, plictisitoare, nu o sa lasi o impresie prea buna. Spatiul are un impact si asupra starii de spirit, intr-o camera plictisitoare poti doar sa fii plictisit. Un scaun pentru living nu pare important insa este, pentru ca scaunele sunt de foarte multe feluri, pot veni in diferite forme, culori, nuante etc. Un scaun pentru living, precum cele disponibile aici, poate fi un accesoriu excelent intr-un living, este practic un fotoliu. Chiar daca este diferit fata de restul obiectelor, iese in evidenta, este o pata de culoare pe o panza goala, poate fi un condiment pe o masa searbada.

Multa lume asociaza scaunele cu lipsa de confort, si living-ul cu un confort absolut, asadar folosind aceasta logica, nu se impaca, insa scaunele pot fi oricat de confortabile vrei tu, depinde doar ce model alegi, si fotoliile sunt un tip de scaune. Un scaun in living este un obiect binevenit, asadar nu uita sa il adaugi pe lista ta, cand iti decorezi sufrageria.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Scaunul de masa pentru bebelusi: criterii de urmarit in alegerea lui

[blocktext align="right"][/blocktext]Bebelusii au o perioada de tranzitie de la hrana lichida la cea solida, moment foarte important din cresterea lor.

Close