Pentru un nou nivel de confort incercati paturile dormeo

Intr-o lume in care suntem din ce in ce mai ocupati, in care fiecare moment al zilei este unul de mare tensiune, in care responsabilitatile fie la munca, fie acasa, devin din ce in ce mai multe, odihna si confortul nostru sunt cruciale, starea de bine pe care acestea ni le dau fac diferenta in viata noastra, iar paturile dormeo pe care le gasiti la Selgros Oradea si la toate magazinele Selgros din tara fac aceasta diferenta pentru confortul dumneavoastra.

Ati dormit vreodata prost, era prea cald, era prea frig, patura pe de dumneavoastra, era grea, va irita, va facea sa va simtiti inconfortabil? Cum v-ati simtit a doua zi dimineata cand a trebuit sa mergeti la munca? Cu siguranta v-ati resimtit, lucru care dovedeste inca o data cat de importanta este odihna si confortul dumneavoastra.

[blocktext align=”left”]dormeo1[/blocktext]

Paturile dormeo folosesc cele mai bune materiale pentru o experienta cat mai placuta. Sunt moi, fine, placute la atingere, usoare si pot sa va tina de cald oricand si oriunde. Fie noaptea in patul de acasa, fie cand stati linistit pe canapea cu o carte in mana intr-o dupa masa ploioasa, fie la un picnic la iarba verde, stand la soare, distrandu-va cu prietenii.

Senzatia placuta la atingerea cu pielea, mangaierea si tandretea pe care o ofera aceste paturi, ca sa nu mai mentionam caldura si starea de bine, sunt mai mult decat o imbratisare calda, intr-o seara sau o noapte rece de toamna sau o mangaiere placuta intr-o zi de vara la soare.

[blocktext align=”right”]dormeo2[/blocktext]

Confortul este un lucru cautat de toata lumea, o stare de bunastare, placuta, relaxanta, o stare de plutire intr-o lume a tandretei este aproape de dumneavoastra, trebuie doar sa intindeti mana ca sa o aveti. Pentru un nivel nou de confort incercati paturi dormeo.

Selgros Oradea
Produse alimentare si nealimentare
Str. Ogorului nr. 65B, Oradea
Tel. 0259 405 000,
Fax 0259 405 199

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Sa nu renuntam niciodata

Un turist îşi petrecea vacanţa în Africa. Într-una din zile el urmarea elefanţii cum trec. Spre surprinderea lui aceste puternice

Close