Plantele vindecatoare cele mai bune alternative de tratamente

Atunci cand simtim ca ceva este in neregula cu noi, ca ne imbolnavim, sau ca anumite simptome isi fac aparitia, ne grabim pasii catre o farmacie pentru un pumn de pastilute. Nu ne gandim ca acele pastile chiar daca fac bine intr-o parte, strica in cealalta.  De exemplu, cand tusea nu ne da pace, apelam la pastile si prafuri care sa ne scape repede de aceste simptome, insa nu ne gandim ca daca am opta pentru siropuri naturale ar fi mai bine pentru organismul nostru.

Ne-am obisnuit ca pastilele ne fac bine si ele sunt singura solutie care ne ajuta sa ne insanatosim. Nimic mai gresit. Observam ca industria farmaceutica incearca sa ne bage pe gat pastile pentru orice. Chiar si pentru o simpla durere de cap de indreptam spre cutia cu pastilute. Acum nu ne dam seama, dar toate acestea, chiar daca ne scapa de dureri ne fac rau in alta parte.

De cele mai multe ori avem la indemana solutii simple si fara efecte secundare, si aici ma refer la produsele naturiste. De exemplu, siropurile naturale sunt realizate din extracte de plante, ceea ce nu are cum sa iti faca rau. Stim cu totii si am auzit de remediile bunicii si cat de eficiente sunt.

Ar trebui sa ajungem la acel moment si sa constientizam ca grija pentru organismul nostru nu inseamna fuga la punga cu pastilute. Inseamna sa gasesti acele alternative si solutii care sa ii dea organismului forta sa lupte cu microbii si bacteriile care il ataca. Nu ar trebui sa il bombardam cu tratamente care repara intr-un loc, si apoi sa ne trezim ca de fapt ne-au facut rau in alta parte.

Stim ca natura este cel mai bun prieten al nostru. Stim ca tot ce este natural este bun si ne protejeaza. Asa sunt si tratamentele naturiste. Pastilele si siropurile naturale sunt cea mai buna alternativa pentru organismul nostru. Daca nu esti convins de asta da un search pe internet. Vei descoperi ca si cele mai banale ceaiuri au efecte atat de benefice pentru noi, iar noi nici nu le acordam atentie. In schimb, stim ce pastile ar trebui sa luam de la simptome simple pana la cele mai complexe.

Este timpul sa imbratisam resursele si beneficiile pe care natura ni le ofera. Este timpul sa optam pentru produse naturiste, pentru capsule, ceaiuri si siropuri naturale. Trebuie sa avem grija de noi si sa apelam cu incredere la resursele pe care numai plantele vindecatoare ni le pot oferi.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Parintii aleg cu entuziasm mobila pentru copiii lor

Unul din multe lucruri frumoase care ti se intampla cand ai un copil este alegerea mobilierului pentru camera lui. Acesta

Close