Prese termice de ultima generatie

Temperatura, presiunea si timpul sunt cei trei parametri care determina calitatea imprimarii in faza trensferului termic. Asadra, orice fel de prese termice am alege, acestea trebuie sa aiba un reglaj bun pentru toti acesti parametri. Pin.ro pune la dispozitia clientilor sai 6 tipuri de prese termice:

  1. EZ WEDDING – reduce timpul de indepartare a surplusului de material in proportie de 60%, masa incalzita reduce legatura intre folia de termotransfer si materialul suport, impiedicand ruperea foliei in timpul indepartarii surplusului, are 3 setari pentru temperatura: de la 43 C pana la 54 C, sistem de fixare a  materialului si o suprafat de lucru de 51x91cm.
  2. PRESA TERMICA HOTRONIX FUSION – este prima presa termica din lume cu tehnologia touch screen si cu functie dubla de deplasarea laterala a platanului si tragerea platenului de baza pentru o pozitionare usoara si sigura  textilelor. Se caracterizeaza prin: tehnologie exclusiva, functie de citire a presiunii, desing inovativ, platane interschimbabile si se pot salva mai multe programe de lucru.
  3. PRESA TERMICA SPRINT MAG – este o presa manuala, care opereaza fara compresor, avand un sistem de deschidere cu magnet. Are 2 setari de print ajustabile, platan superior acoperit cu un strat de 2 cm din teflon si display digital.
  4. PRESA TERMICA CLAM BASIC – este presa ideala pentru cei aflati la inceput de drum sau ca solutie de rezerva. Dispune de diplay digital, pentru setarea temperaturii si timpului, platan superior acoperit cu un strat din teflon si garantie de 2 ani.
  5. PRESA TERMICA HOTRONIX AIR FUSION – este singura presa din industrie care are presiune ajustabila automata. Are o manevrabilitate usoara, precisa, sigura si rapida, rotire automata lateral, paltane inferioare interschimbabile si suport cu inaltime ajustabila.
  6. PRESA TERMICA MAXX – se diferentiaza prin unghiul mare de deschidere al platanelor, care ofera o pozitionare sigura si fara riscuri a textilelor in procesul de termotransfer.

Presele termice oferite de Pin indeplinesc toate caracteristicile, pentru toate categoriile si nevoile clientilor sai, oferind o gama variata de produse din care dupa creiteriile pe care vrei sa le indeplinesti ai ocazia sa iti alegi ceea ce este cel mai potrivit pentru tine, la cela mai bun pret.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Incarcator telefon wireless pentru orice situatie

Incarcarea wireless a telefoanelor este transferul de energie de la priza de alimentare la dispozitiv, fara a fi nevoie de

Close