Pro Plan cu Somon, doar pentru animale?

[blocktext align=”right”]dog-food-lo-res[/blocktext]Poate ca multi dintre voi o sa faceti ochii mari la acest articol, insa mancarea pentru caini si pisici, mai bine zis aromele mancarurilor pentru caini si pisici sunt cu totul ridicole, si delicioase in acelasi timp. M-a rugat un prieten de curand sa caut online ceva mancare pentru caini si pisici, pentru animalele ce le avea la tara si care erau hranite cum se hranesc animalele la tara. Stiam de pentruanimale.ro asa ca am intrat acolo si am inceput sa caut (si sa ma surpind singur) de toate tipurile de hrana pentru animale. De hrana uscata si umeda stiam si eu, dar nu si de hrana cu iepure, cu strut, cu somon, cu cangur, cu bizon, cu vanat, cu peste, cu legume, cu orez, cu curcan, si inca o multime de combinatii, care mi-au lasat gura apa. Am si uitat ca eram pe un site cu mancare pentru animale, tot ma uitam de unde pot sa fac o comanda.

Pana la urma am facut o comanda, cu mancare pentru animalele de la tara, care aveau sa manance niste gustari cum nu au mai intalnit in viata lor, si cu ceva pentru mine. Sunt mandru sa spun ca mi-am comandat mancare Pro Plan cu somon. Am zis ca daca tot fac comanda, si e somon pana la urma, Pro Plan cu somon, suna bine, imi iau ceva si pentru mine. Adica o pisica poate sa manance somon la fiecare masa si eu nu?

Ca sa fiu cinstit pana la final, nu ca sa ma scuz, imi era foame cand am facut comanda. Zic si eu. Dupa am iesit in oras, am mancat si am uitat complet de gustarea mea Pro Plan cu somon. Pana cand a venit comanda peste 2 zile. Aveam acolo cam 20 de kilograme de mancare pentru caini, cam 5 kilograme de mancare pentru pisici de mai multe arome, si un plic Pro Plan cu somon. Am desfacut plicul, am pus continutul intr-o farfurie si am aflat in acel moment raspunsul de ce e doar pentru animale, nu am avut destule gene de pisica in mine sa gust, chiar si cu somon.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Termosul magic, totul ramane cald sau rece

[blocktext align="right"][/blocktext]E foarte greu sa pastrezi lucruri calde sau reci, mai ales daca iti duci pranzul cu tine, sau daca

Close