Rolul automatizarilor pentru porti, usi de garaj si bariere

Am vazut de cateva ori cum unii soferi intra in curtea casei, in incinta firmei sau in garaj cu masina fara sa coboare ca sa deschida portile sau usile garajului. Mi s-a parut ceva elegant si modern si visam la asa ceva pentru curtea casei mele de la tara. In urma cu putin timp, primaria a asfaltat drumul ce trece prin fata casei si era momentul potrivit sa fac si eu ceva ca sa imbunatatesc imaginea proprietatii mele.

Dupa ce m-am documentat putin in legatura cu ce trebuie sa fac ca sa mi sa deschida si mie poarta automat, am decis sa imi automatizez poarta batanta. Insa nu vreau sa ma opresc aici, pentru ca in timp ce cautam informatii, am realizat ca se pot automatiza si usile de garaj sau chiar barierele. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti kituri de automatizari pentru porti, usi de garaj sau bariere:

Porti

Kiturile de automatizari pentru porti iti dau sansa sa te bucuri de mai mult confort si de mai multa siguranta pe proprietatea ta. Indiferent daca ai o poarta batanta sau o poarta culisanta, aceasta se poate automatiza cu ajutorul unui kit. Pentru a avea o locuinta cu adevarat moderna, sau a imbunatati imaginea sediului unei firme, automatizarile de porti sunt esentiale.

Usi de garaj

 

Din cate stiu eu, usile de garaj sunt de mai multe feluri: sectionale, basculante, pliante sau culisante. Pentru fiecare dintre aceste tipuri exista si kituri de automatizare. Atunci cand trebuie sa alegi un astfel de kit, trebuie sa iei in considerare, pe langa tipul usii de garaj si frecventa utilizarii (intensa sau nu).

Bariere

Barierele se folosesc pentru controlul accesului in incinta unor firme sau in parcari. Barierele automate pot sa se deschida si singure, doar prin citirea si recunoasterea numerelor de inmatriculare ale masinilor care vor sa intre in parcare.

Siguranta si confortul sunt esentiale pentru mine si cred ca pentru oricine are o locuinta sau o firma. Eu am ales sa imi automatizez portile batante si sunt foarte multimit de ceea ce am facut. Daca iti doresti un nivel sporit de protectie si confort pentru locuinta ta, primul pas pe care il poti face este sa iti automatizezi poarta, apoi usile garajului si apoi mai poti lua si alte masuri, cum ar fi sa iti instalezi camere video. Eu inca nu am facut asta, dar o consider o optiune pentru viitor.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Ceaiuri naturiste

Plantele au fost mereu o sursa de sanatate si au tratat diverse afectiuni de-a lungul timpului. In Antichitate, oamenii se

Close