Secretele insulei Thassos

Insula Thassos e secretul bine pastrat al grecilor, inconjurata de apele cristaline albastre ale Marii Egee, in apropierea coastei de nord a Greciei. Aici te simti ca intr-un mediu natural care iti taie respiratia si cunosti alta cultura, care intampina cu caldura fiecare vizitator. Rasfata-te cu un  sejur unic in insula Thassos si descopera acest minunat paradis, alaturi de prietenii si familia ta.

Descopera mai jos de ce activitati te poti bucura in sejurul tau, de pe insula.

Scuba diving. Thassos are unele dintre cele mai clare si mai curate ape din Marea Egee. Este foarte interesant sa explorezi aceste ape limpezi precum cristalul, cu masti de scufundare si rezervoare de aer. Asa vei putea descoperi comorile naturale, care sunt ascunse sub suprafata.

Exista scoli de scufundari cu instructori care au aprobari internationale pentru sesiunile de grup private, in mai multe locatii de pe insula, inclusiv Limenas, Skala Prinos, Pefkari si Potos.

Trecutul antic a lasat insula cu o recompensa de comori de nepretuit. Acest lucru este evident pentru vizitatori, atunci cand sunt martorii unora dintre cele mai bune exemple de situri arheologice din lume. Aceste situri afiseaza caracterul individual al insulei Thassos, reprezentand in acelasi timp spiritul Greciei.

Printre cele mai bune obiective turistice arheologice pe care trebuie neaparat sa le vizitezi sunt Ancient Agora (Marketplace), Teatrul Antic, Acropole, ramasitele zidurilor, portilor si a templelor orasului antic din Limenas si de asemenea, vechiul templu sanctuar si cariera in Alyki.

Ruinele vaste ale insulei sunt o marturie a culturii infloritoare si puterea semnificativa a vechii insule Thassos. Ele sunt intr-adevar, o parte a identitatii unice a insulei. De asemenea ruine nedescoperite pana acum, continua sa fie gasite si restaurate chiar si astazi.

Muzee. Explicatiile uimitor de detaliate ale artefactelor expuse pot deschide ochii catre o noua dimensiune in istoria Greciei. Se acorda o atentie deosebita si vei invata multe lucruri fascinante, printre care si  rolul important pe care Thassos l-a jucat in Grecia antica si contributia inestimabila la cultura pe care a facut-o aceasta insula.

Descopera si bucura-te impreuna cu apropiatii tai de aceasta insula minunata, profita de plaja, apa cristalina si minunata cultura pe care Thassos o ofera.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Investeste in tine pentru o afacere de succes!

La un moment in viata mea, am realizat faptul ca doar banii ma pot ajuta sa imi indeplinesc dorintele si

Close