Servetelele antibacteriene, aliatul nostru impotriva microbilor

[blocktext align=”right”]bacoban[/blocktext]Pe zi ce trece auzim din ce in ce mai multe stiri despre tot felul de boli, de infectii, de virusi care ne pot pune viata in pericol. Incercam sa evitam cat de mult lucrurile care ne-ar face predispusi la o anumita boala, sau care ne-ar putea imbolnavi. Daca e sezon de gripa ne imbracam bine, bem multe lichide si incercam sa evitam multimile pentru a nu ne contamina, ca sa evitam anumiti patogeni ne vaccinam, facem toate eforturile si luam toate masurile pentru a evita sa ne imbolnavim. Insa, pe langa acestea mai putem face ceva.

Daca ne gandim intr-o zi prin cate locuri umblam, cu cati oameni intram in contact, cate lucruri atingem si ce facem cu mainile noastre dupa, fara sa ne dam seama, ne atingem fata, ne frecam la ochi, ne roadem unghiile, totul facilitand transmisia de bacterii. Nu avem mereu o chiuveta si niste sapun la indemana ca sa putem sa ne spalam pe maini, insa mai exista o optiune, servetele antibacteriene, precum acestea, le poti tine in buzunar sau in poseta si te poti curata mereu, oriunde ai fi. Servetele antibacteriene sunt certificate ca articole medicale si sunt testate ca atare. Ele pot combate diversi agenti patogeni precum hepatita, staphylococcus aureus, pseudomonas aeruginosa si candida albicans.

Servetele antibacteriene nu sunt doar pentru stergerea mainilor, ci pot fi folosite si pentru dezinfectarea diferitelor supravete, metalice, ceramice, de plastic sau textile. De pilda, un servetel antibacterian Bacoban poate curata si proteja aproximativ 1.5 mp. Sunt eficiente in spatii si unitati medicale, dar si pentru uz casnic. O intreaga lume de bacterii si microbi ne inconjoara, avem un sistem imunitar care ne protejeaza pe cat posibil de aceste lucruri, insa si ele au limitele lor, pentru un zid suplimentar de protectie impotriva imbolnavirii, servetele antibacteriene sunt un accesoriu necesar pentru a ramane sanatosi.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
5 motive sa alegi un kit de farduri pentru poseta

[blocktext align="right"][/blocktext]Ca sa fie clar pentru toata lumea, atunci cand spunem “kit de farduri” ne referim la o trusa in

Close