Siguranta si certitudine inainte de actiune – microfoane spion

[blocktext align=”right”]spion[/blocktext]Intimitatea noastra este un subiect important, un drept crucial al fiecaruia dintre noi, iar stirile despre modul in care anumite agentii guvernamentale inregistreaza si monitorizeaza convorbiri telefonice, si felul in care folosesc microfoane spion pentru a inregistra conversatii private au creat mult tumult si multa agitatie. Multi considera ca securitatea nationala nu este un motiv destul de bun pentru incalcarea drepturilor oamenilor cu privire la spatiul intim, insa microfoanele spion sunt obiecte destul de utile in multe situatii particulare, nu vorbim aici de inregistrarea oricarei conversatii de o entitate administrativa, ci de modul in care un cetatean obisnuit poate folosi un microfon spion in folos propriu. Microfoane spion, precum cele de aici, sunt obiecte mici, practice, deseori ascunse in obiecte casnice, in asa fel incat pot fi plasate oriunde, in orice camera si sa nu atraga atentia.

Microfoanele spion pot fi folosite pentru a inregistra orice conversatie, orice discutie. Crezi ca prietenul tau sau prietena ta iti ascunde ceva, poate te inseala? Poate te inseli, il/o acuzi de un lucru destul de serios si dintr-o presimtire distrugi relatia pe care o ai cu persoana respectiva. Inainte de orice e bine nu sa ai o presimtire, ci o certitudine, o dovada, iar o dovada mai clara decat o inregistrare nu exista. Sunt multe cazuri in care microfoanele spion te pot ajuta surprinzator de mult, in afaceri, daca cineva incearca sau vrea sa te santajeze, daca angajatii tai par sa aiba un comportament suspect, daca copilul tau incepe sa foloseasca niste cuvinte nepotrivite de cand are o bona noua, daca masina ta parca e folosita de cine nu trebuie – poti afla multe printr-o simpla inregistrare audio.

Lucrul cel mai bun in cazurile prezentate este faptul ca tu ca si utilizator ai o anumita siguranta si certitudine prin inregistrarile acestea audio realizate de microfoanele spion, o certitudine pozitiva sau negativa, dar ideea este ca ai o dovada concreta inainte sa actionezi in vreun fel sau in altul, lucru care conteaza foarte mult, mai ales in problemele de genul acesta din relatiile interumane.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
De ce sarbatorim mereu cu sampanie?

[blocktext align="right"][/blocktext]Sampania e prezenta mereu la orice ocazie festiva, de Anul Nou, zile de nastere, petreceri, absolvire, orice moment important,

Close