Tipuri de activitati team building

[blocktext align=”right”]teambuilding[/blocktext]Team building-ul este o forma de imbunatatire a relatiilor dintre angajati, de imbunatatire a nivelului de comunicare pe care il poseda, o modalitate de creare sau de apropiere a unei echipe. Team building-ul, dupa cum spune si numele, reprezinta un set de activitati prin care se uneste un grup de indivizi, de fapt prin team building un grup de oameni care lucreaza impreuna devin o echipa care lucreaza impreuna. Aceste activitati sunt de diferite tipuri, pot fi indoor sau outdoor, in functie de programul de team building ales si de nevoile grupului. Vertical Adventure ofera o serie intreaga de activitati team building – vezi aici ofera completa.

Aceste activitati de team building outdoor au menirea consolidarii echipei, cresterii nivelului de incredere reciproca si increderii in sine. In continuare iti voi prezenta cateva asemenea activitati:

tiroliana – acasta activitate este, de fapt, o traversare pe corzi intre doua puncte fixe, de la o inaltime variabila. Se folosesc, desigur, diferite echipamente de protectie. Scopul activitatii este descoperirea limitelor, atingerea unui nou nivel de motivatie si, desigur, distractia.

rafting – este simplu, se coboara pe diferite rauri de munte cu o ambarcatiune gonflabila. Aceasta activitate este atat distractiva cat si incitanta, reprezinta o experienta comuna, de echipa. Se folosesc costume si sosete de neopren pentru proetctie termica, casca si vesta de salvare.

rapel – rapelul este o coborare verticala intre 3 si 100 de metri folosind diferite dispozitive specifice – coarda, ham, casca, carabiniere etc. Rapelul cere depasirea limitelor si trecerea dincolo de zona de confort specifica fiecarui individ.

explorare pesteri – aceasta este o experienta incredibila, misterioasa, incitanta, explorarea subteranului cere un anumit nivel de organizare, de spirit inovativ si de colaborare.

paintball – prin aceasta activitate membrii grupului invata, practic, despre spiritul de echipa si munca in echipa. Pot sa isi dezvolte abilitati de lideri si pot afla cat de importanta poate fi o strategie buna si planuirea din timp.

supravietuire – acesta este, de fapt, un complex de activitati mai complexe sau mai simple, in functie de preferintele grupului.

Pe langa aceste activitati de team building mai sunt si altele precum: orientare, trekking, jocuri si exercitii, canoying sau diferite proiecte speciale. Modul in care se desfasoara un team building, activitatile pe care se axeaza depine de participanti, de ce doresc sa faca, de ce au nevoie si de cum vor ei sa se desfasoare team building-ul. In orice caz, aceste activitati, indiferent de forma sub care se realizeaza sunt activitati din care se pot invata foarte multe lucruri.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Cele mai practice apartamente la 20 si ceva de ani – cele cu 2 camere

[blocktext align="right"][/blocktext]In momentul in care cauti un apartament de inchiriat te uiti la multe lucruri, la pretul chiriei, la zona,

Close